• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2023

22:09

PROSLAVLJENI HRVAT ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Pričao o stanju u Ukrajini! Rat ne možeš pobediti, OVO me je UBILO više nego SMRT oca!

printscreen/TV Arena sport

Fudbal

PROSLAVLJENI HRVAT ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Pričao o stanju u Ukrajini! Rat ne možeš pobediti, OVO me je UBILO više nego SMRT oca!

Podeli vest

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Hrvatske Darijo Srna gostovao je u emisiji (Ne)uspesi prvaka sa domaćinom Mariom Stanićem

Tema bivših saigrača iz nacionalnog tima Hrvatske bio je i trenutni rat između Rusije i Ukrajine.

Nekadašnji kapiten Šahtjora, koji danas obavlja funkciju direktora kluba iz Donjecka, govorio je o aktuelnom stanju u ovoj državi:

- Došao sam juče iz Ukrajine, ljudi počinju da se privikavaju na ratnu situaciju. U Kijevu je ok, zadnja raketa je doletela pre tri i po meseca, puno navijača raznih klubova je na frontovima. Šalju razne poruke u smislu da, ako oni mogu da se bore, može i Ukrajina. To mi daje snagu kao direktoru kluba - rekao je Srna u emisiji (Ne)uspesi prvaka.

Foto: printscreen/TV Arena sport

Tekst potpisa

Osvrnuo se i na jedinu mrlju u blistavoj karijeri, kada je bio optužen za doping.

- Svi su stali na moju stranu, od novinara, bivših igrača, trenera... Tu osetiš satisfakciju i veruješ da nije tvoja krivica. To me je ojačalo u životu, značilo je ljudima oko mene, mojoj familiji, jako teško sam se nosio sa time. U tom trenutku sam više patio nego ikada. Rat ne možeš pobediti, to je prirodni proces, ali ovo me je više ubilo nego smrt oca, jer sam na kraju razočarao i njega. To je za mene bio udarac... Ne mogu opisati, najteži poraz u životu. Žena me je spasila i hrabrila - istakao je Darijo Srna za TV Arena sport.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija