• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2023

22:48

LUDILO U MONCI! Pesini RASTUŽIO Stankovića! Sampdorija prekinula CRNI NIZ! Domaćin u 99. minutu iz penala UKRAO dva boda Dekiju! (VIDEO)

REUTERS/Jennifer Lorenzini

Fudbal

LUDILO U MONCI! Pesini RASTUŽIO Stankovića! Sampdorija prekinula CRNI NIZ! Domaćin u 99. minutu iz penala UKRAO dva boda Dekiju! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Monce remizirali su protiv Sampdorije rezultatom 2:2 (1:1), u 21. kolu Serije A

Luda utakmica viđena je na stadionu Monce, gde je ekipa Dejana Stankovića u poslednjim sekundama izgubila tri boda!

I pored toga, gosti su prekinuli crnu seriju od pet uzastopnih poraza (četiri u prvenstvu, jedan u kupu Italije), ali je domaćin nastavio sjajan niz od sedam mečeva koje nisu izgubili.

Sampdorija je povela u 12. minutu preko Manola Gabjadinija, na asistenciju Lamersa.

Samo 20 minuta kasnije, Monca je stigla do izjednačenja preko Andree Petanje, koji je na najbolji način iskoristio dodavanje Karlosa Agusta.

Foto: Tanjug

 

Novo vođstvo Sampdoriji doneo je dvostruki strelac Gabjadini u 58. minutu, činilo se da će posle toga gosti odneti ceo plen.

Ipak, u sedmom minutu sudijske nadoknade dosuđen je penal za domaćina, posle faula Lamersa u svom kaznenom prostoru. Odgovornost je preuzeo kapiten Mateo Pesina i savladao Emila Audera, poslavši ga u jednu, a loptu u drugu stranu za konačnih 2:2.

iframe width='640' height='400' src='https://hoofothighlightsm.elhighlights.com/embed/VkfXnxIUYAUNM' style='border:none;' allowfullscreen>

Stankovićev tim je ovim remijem ostao na 19. mestu sa 10 bodova, osam manje od Specije na 17. poziciji, koja garantuje opstanak u Seriji A.

Sa druge strane, Monca je na 10. mestu sa 26 bodova i nalazi se u bezbrižnoj zoni.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija