• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2023

12:07

UŽASNIM VESTIMA NEMA KRAJA! Trener izvučen iz ruševina, ali preminuo na intezivnoj nezi!

printscreen

Fudbal

UŽASNIM VESTIMA NEMA KRAJA! Trener izvučen iz ruševina, ali preminuo na intezivnoj nezi!

Podeli vest

Užasne vesti i dalje stižu iz Turske i Sirije posle nekoliko razornih zemljotresa


Trener turskog Iskenderunspora Ibrahim Halil Olmez, koji je izvučen ispod ruđevina  posle razornog zemljotresa na jugu Turske, preminuo je u bolnici.

Bio je trener tima 2. lige Iskenderunspora, preminuo je na intenzivnoj nezi.

- Duboko smo ožalošćeni gubitkom našeg trenera, Ibrahima Halila Olmeza, koji je nakon zemljotresa izvađen iz ruševina i prebačen na intenzivnu negu. Želimo milost Božiju prema preminulom, saučešće njegovoj porodici, rodbini i našoj zajednici - piše u objavi kluba.

 

 

U ponedeljak u zoru razorni zemljotres magnitude 7,9 pogodio je Tursku i Siriju, praćen brojnim naknadnim udarima i još jednim snažnim potresom magnitude 7,5. Spasilačke ekipe rade u trci s vremenom da pronađu preživele u ruševinama.

Prema poslednjim informacijama broj žrtava zemljotresa u Turskoj porastao je na 8.574, a povređene 49.133 osobe. Ranije je saopšteno da je u Siriji poginulo više od 2.500 ljudi.

Odbojkašica Betul Čoban Čakir (27) i njen suprug, odbojkaš Bedretin Čakir (29), pronađeni su u utorak mrtvi ispod ruševina. Grupa od 14 odbojkašica Hataja zatrpana je u ruševinama, a traga se i za 11 odbojkaša Malatija Metropolitana, koji su bili smešteni u jednom hotelu koji se srušio. Među stotinama nestalih vodi se između 30 i 40 rvača u gradu Kahramanmarašu. Turska je proglasila sedmodnevnu žalost, sve sportske aktivnosti su obustavljene do daljeg.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija