• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2023

23:10

IDE OČEVIM STOPAMA! Aleksandar Stanković sa DVA GOLA doneo pobedu Interu! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Fudbal

IDE OČEVIM STOPAMA! Aleksandar Stanković sa DVA GOLA doneo pobedu Interu! (VIDEO)

Podeli vest

Naslednik Dejana Stankovića blista u dresu bivšeg kluba, u kome se proslavio aktuelni trener Sampdorije

Aleksandar Stanković već dugo sa uspehom igra za mlađe selekcije Intera, a sada je Neroazurima doneo pobedu u derbiju protiv Napolija - 4:0.

Od talentovanog defanzivnog veziste očekuje se da u budućnosti zablista u prvom timu Intera, kao i u reprezentaciji Srbije.

Pokazao je da ima razoran šut poput oca, ali bolju skok igru od Dekija. Mlađi Stanković je tresao mrežu u 17. i 22. minutu.

Aca je ove sezone standardan kod trenera Kristijana Kivua, dok bi naredne godine mogao da ode negde na pozajmicu i zaigra seniorski fudbal.

Inter se probio do 11. pozicije na tabeli Primavere, Napoli je na 16. poziciji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija