• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2023

17:05

RASTAVAC PRED DOLAZAK KOLUBARE! Nema KALKULACIJA, želimo OVO da URADIMO!

Starsportphoto©

Fudbal

RASTAVAC PRED DOLAZAK KOLUBARE! Nema KALKULACIJA, želimo OVO da URADIMO!

Podeli vest

Trener Vojvodine Milan Rastavac izjavio je da njegova ekipa u predstojećem superligaškom meču protiv Kolubare želi da igra dobar fudbal i da osvoji tri boda

Posle remija sa Crvenom zvezdom u prvom meču prolećnog dela sezone, Vojvodina će sutra na "Karađorđu" (16.00) dočekati ekipu Kolubare, u utakmici 21. kola Superlige Srbije.

- Radujemo se što ćemo posle dužeg perioda ponovo igrati pred našom publikom. To za nas predstavlja obavezu da se prikažemo u dobrom i kvalitetnom svetlu i da dođemo do pobede. Nemamo prostora ni želje za bilo kakvu kalkulaciju. Želimo da igramo dobar fudbal, da se nametnemo, da napadamo ekipu Kolubare i da osvojimo tri boda - rekao je Rastavac, za klupski sajt.

Osvrnuo se i na narednog rivala:

- Kolubara zna da se brani, imaju kvalitetan blok iz sistema 5-3-2 i iz njega izlaze u dobre kontre i moramo voditi računa o svakom aspektu igre, ako želimo da dođemo do trijumfa. Verujemo da uz dobru igru i podršku navijača možemo da izađemo kao pobednici sa ovog meča - kaže trener novosadske Stare dame.

Iskusni stručnjak smatra da remi i igra protiv Crvene zvezde u subotu ne moraju da imaju nikakav značaj i da će ovo biti potpuno drugačija utakmica.

- Najpre treba stajati čvrsto na zemlji, jer sve to što smo radili dobro protiv Crvene zvezde, sada neće biti toliko u prvom planu. Na ovoj utakmici potreban nam je potpuno drugi fudbalski repertoar da bismo pobedili. Mi smo radili na tome ove nedelje, spremali i igrače da se pripreme za sve na najbolji mogući način za ono što predstoji - napominje Rastavac i dodaje:

- Koncetracija i fokus moraju biti na maksimumu, jer smo došli u period prvenstva kada se sve greške skupo plaćaju. Ipak, kada ekipa iza sebe ima podršku i radi dobro, onda sve to pomaže da i fokus ostane na maksimumu. Zato i nemamo izbora za kalkulacije - naglasio je on.

Foto: Starsportphoto

fudbaleri Vojvodine slave vođstvo na Marakani protiv Zvezde

Trener Vojvodine je naveo i da prelazni rok na "Karađorđu" najverovatnije završen.

- Kao što smo i rekli, mi ćemo reagovati u slučaju da neki od igrača odu ili ako se na tržištu pojavi neka povoljna opcija za nas. Verujem da ovaj tim, uz naporan rad, može da iznese sve što smo zacrtali - istakao je Milan Rastavac.

Vojvodina i njeni navijači će na meču sa Kolubarom još jednom odati počast bivšem srpskom fudbaleru i treneru Siniši Mihajloviću, koji je bio član druge šampionske generacije tog kluba.

Meč sa Lazarevčanima imaće i humanitarni karakter, pošto će prihod od prodaje ulaznica biti uplaćen za lečenje sedmogodišnjeg Miloša Ćelapa iz Novog Sada, koji boluje od leukemije. Takođe, na ulazima na stadion će biti postavljene kutije u koje će svi posetioci moći da ostave dobrovoljan prilog, stoji u saopštenju novosadske Stare Dame.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija