• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2023

21:45

IZBACITE NAS, VRATIĆEMO SE JAČI! Gvardiola BESAN zbog OPTUŽBI!

REUTERS/David Klein

Fudbal

IZBACITE NAS, VRATIĆEMO SE JAČI! Gvardiola BESAN zbog OPTUŽBI!

Podeli vest

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola ne strahuje od izbacivanja iz Premijer lige

Čini se da je UEFA napokon rešila da pravilnik o fer-pleju sprovede u delo. Prvi na udaru bio je Juventus kom je oduzeto 15 bodova zbog sumnjivih poslova, a sada bi još gore posledice mogao da snosi Mančester siti. 

Građani se nalaze pod istragom zbog svog poslovanja. Premijer liga ih je optužila za kršenje finansijskog fer-pleja, te postoji mogućnost da budu izbačeni iz svih takmičenja. 

- Već nas osuđuju. Ovo što se desilo ove nedelje, isto je bilo i sa UEFA. Bili smo osuđeni, a sada imamo samo optužbe. Ono što su mi rekli iz kluba je da smo ranije dokazali da smo potpuno nevini. Zašto ne bismo mislili da smo nevini? To su samo optužbe, a ne presuda. Morate da razumete da nas 19 premijerligaških timova optužuje bez mogućnosti da se branimo. Naši ljudi su sve objasnili u poslednje tri, četiri godine. Znate na kojoj sam strani - poručio je Gvardiola.

Foto: Reuters

Iako se pojavila informacija da bi Španac mogao da ode sa Etihada u slučaju da Mančester siti bude izbačen iz Premijer lige, do toga po svemu sudeći neće doći. Gvardiola je poručio da se ne plaši ničega, već da će se Građani vratiti uprkos svemu. 

- Čim je UEFA objavila saopštenje protiv nas, nedelju dana kasnije je devet klubova tražilo da nas izbace iz Lige šampiona. To nisu neprijatelji ili dobronamerni prijatelji. Ni sada nije drugačije. Iste optužbe, isti zahtevi da nas izbace iz Lige šampiona, da nas izbace u treću ligu... Ma šta treću ligu. Ni to nije dovoljno. Treba nas izbaciti, u četvrtu, petu ligu... Ali da znate da smo već bili tamo i da smo se vratili - zaključio je Gvardiola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija