• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2023

07:20

SAMPDORIJI PRETI ODUZIMANJE BODOVA! Stanković pred NEMOGUĆNOM misijom...

REUTERS/Jennifer Lorenzini

Fudbal

SAMPDORIJI PRETI ODUZIMANJE BODOVA! Stanković pred NEMOGUĆNOM misijom...

Podeli vest

Sampdorija bi uskoro mogla da ostane i bez teoretske šanse za opstanak u Seriji A budući da velikanu iz Đenove preti oduzimanje bodova

Bori se Sampdorija za goli život u Seriji A, a situacija za Dejana Stankovića mogla bi da bude još teža... Naime, velikanu iz Đenove preti oduzimanje bodova zbog dugovanja prema igračima! 

Serija A tereti Sampdoriju zbog velikih dugovanja prema igračkom kadru, a ako finansije ne budu regulisane do 16. febuara sledi oduzimanje bodova. Tim srpskog trenera Dejana Stankovića i Filipa Đuričića nalazi se u nikad goroj situaciji pred nastavak sezone! 

- Nadležne fudbalske institucije neće reći ništa jer je njima u interesu da Sampdorija ostane u ligi, jer je ovaj klub od važnosti za Unesko pošto je nastao 12. avgusta 1946. godine fuzionisanjem dva kluba - poručio je Ferero. 

Ističe prvi čovek Sampdorije da će novac biti isplaćen na vreme, te da oduzimanja neće biti. 

- Plate će biti, hajde da malo spustimo temperaturu ovde. Niko neće izbaciti Sampdoriju iz lige, niko neće tako nešto uraditi, jer će Sampdorija isplatiti plate. U najgorem slučaju malo će kasniti, ali ni to se neće desiti, jer dok sam bio predsednik i kada je bio "lokdaun", sve sam redovno plaćao. Sada malo kasnim sa platama, ali pričamo sa igračima i njima je stalo do kluba - rekao je Ferero.

Foto: AP/Photo

Italijan je nedavno dobio ponudu da proda Sampdoriju američkom fondu "Merlyn Partners", ali je to odbio i čak nije ni želeo da prisustvuje sastancima sa potencijalnim kupcima.

- Neko kaže da držim Sampdoriju kao taoca, ali to nije tačno, i ako ima kupca ja sam spreman da prodam klub. Pričali su sa Amerikancima ali oni žele da ulože samo 30 miliona evra. Bord direktora koji je sada u klubu je tu već godinu i po dana i ja im stojim na raspolaganju. toliko je negativnosti oko Sampdorije, potrebno nam je više pozitie od kluba, medija i navijača. Dosta priče o oduzimanju bodova, bankrotstvu i platama - podvukao je prvi čovek Sampdorije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija