• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2023

23:45

SJAJAN GEST U NOVOM SADU! Nesuđeno pojačanje Zvezde POKLONILO dres devojčici! Zaplakala od SREĆE kada je VIDELA NJIH!

Instagram/FK Vojvodina

Fudbal

SJAJAN GEST U NOVOM SADU! Nesuđeno pojačanje Zvezde POKLONILO dres devojčici! Zaplakala od SREĆE kada je VIDELA NJIH!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine upsali su novi trijumf protiv Kolubare (3:0) u 21. kolu Superlige Srbije, posle koje su izbili na peto mesto prvenstvene tabele i nastavili trku za izlazak u Evropu

Strelci za Lale bili su novopečeni srpski reprezentativac Veljko Simić u 46. minutu, Nikola Čumić u 65. minutu, kao i Filip Malbašić u 73. minutu.

Upravo je strelac drugog gola napravio i potez meča, zanimljivo, taj trenutak se nije ni dogodio na samom terenu, već na tribini.

Naime, zvanični nalog Vojvodine na Instagramu objavio je dirljivu scenu po završetku utakmice, kada je Nikola Čumić prišao zapadnoj tribini stadiona i dao svoj dres malenoj Isidori iz Osnovne škole "22. avgust" iz Bukovca.

Devojčica je nedavno zaplakala od sreće kada je u svojoj školi videla fudbalere Vojvodine. Bila je na tribinama tokom današnje pobede Lala i zato je nesuđeno pojačanje Zvezde odlučilo da joj uruči prigodan poklon, koji će joj sigurno ostati zauvek u srcu i sećanju.

Užičanin je nasmejan odmah pristao i da se fotografiše sa devojčicom Isidorom i ovekovečio ovaj divan momenat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija