• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2023

08:41

ALARM U HUMSKOJ! Partizanu ugrožena druga pozicija, posle katastrofe protiv Mladosti sad prete TSC i  Čukarički!

Starsportphoto

Fudbal

ALARM U HUMSKOJ! Partizanu ugrožena druga pozicija, posle katastrofe protiv Mladosti sad prete TSC i Čukarički!

Podeli vest

Partizan je posle debakla u meču protiv novosadske Mladosti (4:0) na "minus 11" u odnosu na lidera Superlige Crvenu zvezdu, a nije im to jedina briga, pošto je crno-belima ugrožena i druga pozicija

Samo što su se crno-beli primakli Zvezdi na osam bodova zaostatka, ta razlika je opet uvećana na ogromnih 11, nakon bruke u Humskoj. Jasno je da "parni valjak" neće odustati od potere za večitim rivalom, mada će biti teško da stigne dvocifrenu prednost.

Ali, trka nije gotova, igra se još 15 kola i u igri je 45 bodova. Međutim, ne mogu puleni trenera Gordana Petrića, tačnije, ne smeju, sebi da dozvole neki sličan kiks, jer bi ima bilo ugroženo i drugo mesto na tabeli Superlige.

Drugo mesto znači potencijalno učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, od trećeg kola staze "ligaša", a ukoliko ne uspeju imaju velike šanse da igraju Ligu Evrope. Partizan trenutno ima četiri boda više od  trećeplasiranog TSC-a, Čukarički ima pet bodova manje od Partizana, dok je Vojvodina na "minus devet" i u najtežoj je situaciji. 

Foto: Starsportphoto

Gordan Petrić utičen posle poraza Partizana

-  Kad su neke utakmice bile za pohvalu, ovo je za kritiku. Jedini sam krivac ja. Možda moja naivnost i dobrota, možda i neznanje, koštalo je Partizan da bude poražen. Razloge za ovo znam ja, znaju i igrači. Poklonili smo golove, ne sećam se da se ovako nešto dešavalo. Obrukali smo se, sad mi je stigla neka poruka i u pravu su ljudi da smo se obrukali. Ne pamtim ovako jeftine golove i ovakav poraz. Sve što smo pričali da smo spremni, nismo bili. Moja naivnost i neznanje su uticali. Oni, odnosno mi imamo utakmicu za četiri dana. Igrači su svesni svega toga. Moramo da odigramo dobro u četvrtak, ko god izađe na teren. Siguran sam da ćemo reagovati na pravi način - rekao je trener Gordan Petrić nakon meča.

Crno-beli će morati kako znaju i umeju da se izdignu iznad svega, jer ih u četvrtak čeka meč šesnaestine finala Konferencijske lige protiv Šerifa u Moldaviji (21.00).  Potom u Superligi Spartak, pa 1. marta Crvena zvezda, Kolubara, Mladost Lučani, Radnik... 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jastreb

pre 1 godinu

Sve što osvoje iznad petog mesta JE VELIKI USPEH OVIH DILETANATA kako na klupi tzv. stručni štab, tako i od ovih jadnika koji već pola godine pasu po zelenom terenu. Partizanu treba kompletna REVOLUCIJA da se klub očisti od šljama i budala. Ali za to je potrebno da učestvoju svi od čistih gledalaca i simpatizera koji nisu naduvani već čisti i pametni a ne finansiranih od Belivuka, iz uprave sve izbaciti kao prljav veš, tome moraju da pomogu bivši normalni asovi. E sad kad to pogledaš rezultat je jasan. NIŠTA OD TOGA. U Partizanu nema ni pametnih ni bivših normalnih jel da ih ima tamo ne bi sedeli Vazura, Vučelić i naravno i Petrić. A pametnom je sve bilo jasno kako su bili na ekskurziju u Turskoj i igra protiv Napretka gde apsolutni nisu zalužili pobedu do ovog sramnog fijaska koj upamtite nije jedini tek se čeka propadanje na najniže grane i to nije slučajno Partizan nema kvalitet, nema stručnjaka, nema upravu, nema ni navijače koji su u deset grupa i grupica NEMA NIŠTA trebalo bi ga preseliti u niži rang da ne sramoti srpski fudbal.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija