• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2023

07:29

ŠTA JE OVOM ČOVEKU? Holanđanin opet napao Tadića! Srbin ni kriv ni dužan, brzo se oglasio

AP Photo/Reuters

Fudbal

ŠTA JE OVOM ČOVEKU? Holanđanin opet napao Tadića! Srbin ni kriv ni dužan, brzo se oglasio

Podeli vest

Holanđanin Vesli Snajder opet je napao našeg Dušana Tadića, kapitena Ajaksa, zbog poteza "kopljanika" prethodnog vikenda.

Snajder je prvo kritikovao Dušana Tadića zbog loše forme i savetovao čelnike Ajaksa da ga izbace iz tima. Sada je napao Srbina jer je jedini kapiten holandskih klubova iz Eredivizije koji u 21. kolu nije nosio kapitensku traku sa zastavama Turske i Sirije, zemalja koje su pogodili razorni zemljotresi.

- Svi osim kapitena Ajaksa Dušana Tadića su nosili kapitensku traku u znak podrške preživelima u potresu u Siriji i Turskoj. Lepa inicijativa koju je pokrenuo moj prijatelj Tarik Divarči iz Utrehta. Pitao me da ga podržim i to sam učinio - rekao je 38-godišnji Snajder u televizijskoj emisiji, gde je bio još jedan poznati holandski bivši fudbaler, Endi van der Mejde.

Foto: AP Photo/Luigi Vasini

Vesli Snajder

- Ajaks je jedini klub koji nije imao kapitensku traku, zar ne? Mislim da je to poseban slučaj. Tako veliki klub bi trebalo da se uključi u kampanju. Moraš da pokažeš podršku. Ne razumem zašto to nisu učinili - pitao se Van der Mejde.

Foto: Starsportphoto

Dušan Tadić

Radi se o tome da Tadić nije imao veze sa kapitenskom trakom, to je bila odluka kluba. 

- Bila je to odluka rukovodstva kluba. Ne znam zašto su to odlučili, ali trebali je da gledamo kapitene koji su imali traku. Učestvovalo je 17 klubova, na čemu smo jako zahvalni. Možda u Ajaksu ima igrača koji žele da doniraju dresove - izjavio je Snajder.

Oglasio se i Dušan Tadić, koji je na Instagramu i Tviteru objavio poruku u kojima je poručio da je pogođen vestima o zemljotresu.

- Zemljotresi u Turskoj i Siriji su me duboko šokirali. Moje misli su sa ljudima koji su izgubili svoje voljene u ovoj tragediji i sve koji su pogođeni - napisao je Tadić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baka

pre 1 godinu

Holandjani nece nikad voleti, simpatizati Srbe, a to i njihov predsednik Mark Rute isto promofise! Da je neko bolji u necemu od njih ne mogu da svare! Vesli Snejder je kepec koji se trti, apametan je koliko je i visok. Imao je srece i talenta mozda u nogama, ali u glavi mu je sve zakrzljalo!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija