• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.02.2023

19:30

ĆAVI ERNANDEZ: Očekuju nas spektakularni mečevi sa Mančester junajtedom u Ligi Evropa

reuters

Fudbal

ĆAVI ERNANDEZ: Očekuju nas spektakularni mečevi sa Mančester junajtedom u Ligi Evropa

Podeli vest

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandez izjavio je danas da očekuje spektakularne mečeve protiv Mančester junajteda u šesnaestini finala Lige Evropa

Barselona će sutra dočekati klub sa "Old traforda" u prvom meču šesnaestine finala Liga Evropa. Utakmica će biti odigrana na "Nou Kampu" od 18.45 sati.

- Biće to velika utakmica, spektakularan duel za sve ljubitelje fudbala. Obe ekipe su u dobroj formi. Međutim, niko ne može da ovaj meč nazove utakmicom Lige šampiona, jer mi igramo u Ligi Evropa. Očekuje nas težak meč. Junajted ima dosta kvaliteta, brzi su u tranziciji, fizički veoma jaki - izjavio je Ćavi, preneo je zvanični sajt kluba.

On je istakao da Mančester junajted ima dosta kvaliteta i dodao da je engleski klub veoma fizički jak.

- Mislim da će konačan pobednik biti poznat, ako ne bude nekih iznenađenja, posle revanša naredne nedelje na 'Old trafordu'. Ništa neće da bude odlučeno u prvom meču. Šteta što revanš nećemo da igramo na svom terenu - dodao je trener Barselone.

Ćavi je pohvalio kvalitete menadžera Mančester junajteda Erika Ten Haga. 

- Promenio je lice tima. Bilo je teško, ali uspeo je. Način na koji želi da njegov tim igra govori mnogo o njemu. On je napadački trener i referenca za sve one koji vole takav fudbal. Ten Hag je odličan trener - zaključio je Ćavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija