• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2023

16:01

IVICA ILIEV VELIČA LUKU JOVIĆA! Evo šta je bivši direktor Partizana rekao Italijanima za nekadašnjeg asa Crvene zvezde!

Starsportphoto, Informer

Fudbal

IVICA ILIEV VELIČA LUKU JOVIĆA! Evo šta je bivši direktor Partizana rekao Italijanima za nekadašnjeg asa Crvene zvezde!

Podeli vest

U okviru Lige konferenija Fiorentina je savladala Bragu (4:0) na krilima fantastičnog Luke Jovića. Sada mnogi pričaju hvalospeve o reprezentativcu Srbije, a jedan od onih koji ne štede reči na njega je i Ivica Iliev, nekadašnji fudbaler i direktor Partizana.

Ivica Iliev je za italijanske medije pričao o sprskim igračima u Seriji A, sa posebnim akcentom na napadača Fiorentine. Nekada je Iliev igrao u dresu Mesine i Đenove, a sada je poručio da mu je drago što Luka Jović konačno pokazuje klasu za koju je Real Madrid papreno platio Ajntrahtu.

Postao je Jović najbolji strelac u tekućoj sezoni Lige konferencija sa šest postignutih golova, i automatski zaslužio pohvale.

Foto: Starsportphoto

 

- Presrećan sam zbog Jovića jer je odigrao sjajnu utakmicu. Kao i ceo tim Fiorentine. Luka je pokazao šta ume. Jedan je od najjačih napadača u kaznenom prostoru. Ako mu tim obezbedi šanse, on će postizati golove. Prvi gol je bio majstorija, drugi delo predatora u šesnaestercu. Pre 20 godina sam u Mesini igrao sa Rikardom Zampanjom koji je poput Jovića bio ubitačan u kaznenom prostoru, a manje opasan van njega- rekao je Iliev.

Upitan je Iliev o Jovićevom karakteru kao igraču, pa ga je uporedio sa Dušanom Vlahovićem.

- Sigurno je da on nema fudbalsku glad kao Vlahović. Došao je u Firencu posle perioda u Real Madridu gde je bio okružen igračima sa super mentalitetom. Možda nekada deluje stidljivo ali nije takav. Nije ni sportski bezobrazan. Sada polako pronalazi kontinuitet i vraća se na nivo iz Ajntrahta. Međutim, ceo tim treba da mu pomogne u toj misiji.

Foto: Privatna arhiva

 

Prokomentarisao je i slabiju formu bivšeg igrača Partizana, Nikole Milenkovića, ali i igre Alekse Terzića.

- Mislim da je malo pao u formi posle Mundijala. Srpski igrači su pogođeni i osećaju efekte neispunjenih očekivanja na Svetskom prvenstvu. Pored toga, ni glasine o transferu u velike klubove nisu od pomoći. Sa druge strane, Aleksa terzić ima kvalitet ali treba mu vremena. U narednih 12 meseci bi trebalo da otkrije na kojem je nivou. Fiorentina i Partizan imaju sjajne odnose poslednjih godina i nadamo se da ćemo opet stvoriti igrače koji bi zadovolji kriterijume tržišta. Trenutno je Mihajlo Ilić igrač koji ima potencijal da bude igrač za Seriju A. U poslednjem meču u Ligi konferencija je bio sjajan- zaključio je Ivica Iliev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"
Društvo

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"

Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji, Vladica Stanković, golim rukama hvata ove gmizavce, a njegovi snimci svake godine iznova nas iznenade. Nakon što je dečaka (4) ujela zmija otrovnica u Leskovcu, dok se igrao blizu kuće, mnogi su se zapitali da li zaista treba da se zabrinemo. Vladica Stanković otkrio je da je ova sezona udarna za njega, a snimci koje nam je poslao dokazuju koliko posla ima.

08.07.2024

10:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija