• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2023

14:45

SUSPENZIJE PRETE VEČITIMA! Ovi igrači Partizana i Zvezde moraju da se čuvaju pred derbi!

Starsportphoto/fk partizan

Fudbal

SUSPENZIJE PRETE VEČITIMA! Ovi igrači Partizana i Zvezde moraju da se čuvaju pred derbi!

Podeli vest

Predstojeći "večiti" derbi, 169. po redu, biće igran na stadionu "Rajko Mitić“, a videćemo da li u sredu 1. marta (19 časova), kao što je najavila Crvena zvezda, ili dan kasnije (18.00), što je želja Partizana

U minulom kolu Superlige Crvena zvezda je pobedila Čukarički (3:0), dok je Partizan bio bolji od Spartaka u Subotici (2:1), pa crno-beli imaju i dalje 11 bodova manje u odnosnu na večitog rivala.

Zvezdu i Partizan pred derbi očekuje još jedno kolo u Superligi Srbije. Crvena zvezda u subotu od 14 časova gostuje Javoru u Ivanjici, dok će Partizan u nedelju ugostiti Radnički 1923, ali crno-bele pre toga očekuje i revanš meč šesnaestine finala Lige konferencije (četvrtak, 18.45).

Moraju puleni trenera Miloša Milojevića i Gordana Petrića da pripaze, jer nekima preti suspenzija pred derbi zbog žutih kartona. U ekipi Partizana suspenzija preti Svetozaru Markoviću, Aleksandru Filipoviću, Siniši Saničaninu, Samedu Baždaru, Bibarsu Nathu, Slobodanu Uroševići i Partiku Andradeu! 

Foto: Starsportphoto

 

S druge strane, u ekipi Zvezde tri žuta kartona u dosadašnjem toku šampionata imaju Strahinja Eraković, Nemanja Milunović i mladom Stefanu Mitroviću, koji doduše nije bio starter u nekim prethodnim duelima, ali je dobijao šansu sa klupe.

Milojević ne želi da misli na derbi pre utakmice sa Javorom.

Mnogo puta smo imali problema u Ivanjici i nemamo pravo da razmišljamo dalje od te utakmice. Spremamo taj meč, od sutra je fokus na Javoru, treba nam dobra igra i disciplina da ih pobedimo, a kada taj susret prođe, razmišljaćemo o večitom derbiju - poručio je Milojević.

Foto: Starsportphoto©

 

Gordan Petrić je bio slikovit posle pobede u Subotici.

Duge gaće još nisam skinuo, verovatno ću da skinem. Figurativno, još nismo mi skinuli gaće, ljudi me razumeju - rekao je Petrić sa osmehom na licu. 

Partizan trenutno ima 11 bodova manjka u odnosu na Crvenu zvezdu koja je prvoplasirani tim na tabeli.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija