• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2023

20:47 >> 20:50

SRCE REKLO SRBIJA! Piksi ima NOVOG ADUTA! Orlovi dobili KAPITALNO POJAČANJE!

Starsportphoto©

Fudbal

SRCE REKLO SRBIJA! Piksi ima NOVOG ADUTA! Orlovi dobili KAPITALNO POJAČANJE!

Podeli vest

Vladan Kovačević, golman poljskog Rakova, rešio je da u budućnosti brani boje Srbije!

Sjajne vesti za Srbiju! Vladan Kovačević, jedan od najtalentovanijih golmana Evrope rešio je da nastupa za reprezentaciju naše zemlje. Sjajni čuvar mreže koji sa mnogo uspeha brani boje Rakova odbio je poziv Bosne i Hercegovine, te sada spremno čeka poziv selektora Dragan Stojkovića. 

Kovačević je imao pravo nastupa za Bosnu i Hercegovinu, ali je odbio. To je na konferenciji za medije saopštio selektor Faruk Hadžibegić. 

- Njegov izbor je Srbija, ali moram reći da mi imamo sjajne golmane, koji su u dobroj formi. Ibrahim Šehić, Kenan Pirić i Nikola Vasilj su tu već dugo i čine dobar trio. Imamo i celu plejadu dobrih golmana koji dolaze, tako da ne treba da brinemo za tu poziciju, koja je jako specifična - rekao je Hadžibegić. 

Kovačević je i ranije poziva u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Njega je pokušao da "dovede" Ivajlo Petev, ali se on nije pojavio na okupljanju budući da je i tada znao da će nastupati za Srbiju. 

Dragan Stojković Piksi već je pozvao Vladana Kovačevića na okupljanje reprezentacije za meč protiv Sjedinjenih Američkih Država, ali tada nije dobio dozvolu kluba. 

Kovačević je ponajbolji golman poljske lige gde je njegov Rakov trenutno prvoplasirana ekipa, a osvojili su i kup.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Kapitalno pojačanje? Neko se očito ne razume u fudbal...ovaj momak je 4 godine igrao za Sarajevo i niko iz Zvezde ili Partizana ili Dinama nije zapazio i prepoznao kapitalne vrednosti ovog golmana. Otišao je u Poljsku i trenutno ga prati sreća, a čim malo "dođe sebi", neće biti ni Informera ni drugih novina(ra) da priznaju da su pogrešili. Prosečan golman, kakvih u Srbiji ima 10-ak. Hvala bogu pa imamo Vanju M-S i Rajkovića.

BorisDe

pre 1 godinu

Jebem mater celokupnom fudbalskom savezu Srbije i EUFORIJI sa kojom ste nas navijače i patriote izjebali u Kataru, NATAKNEM VAS NA KURČINU MAMU VAM JEBEM USRANU KOJA VAS JE IZASRALA SVE ZAJEDNO I UKUPNO. Točim suze na reklami sa orlom na ramenima a onda točimo suze koje smo budale bile i ostale, da verujemo sve ovim GOVNIMA usranim, nikad neće Srbija da bude u top 3 sa medaljom na svetskom prvenstvu, ŽIVELA HRVATSKA NOGOMETNA EKIPA koja JEBE MAJKU USRANIM SRBIMA!

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija