• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2023

11:53

ISTOK SRBIJE I FS VOJVODINE UZ DRAGANA DŽAJIĆA! Legenda Zvezde ima 47 glasova podrške od 85!

Starsportphoto

Fudbal

ISTOK SRBIJE I FS VOJVODINE UZ DRAGANA DŽAJIĆA! Legenda Zvezde ima 47 glasova podrške od 85!

Podeli vest

Fudbalski savez Regiona istočne Srbije, kao FS Vojvodine jednoglasno su pružili podršku Draganu Džajiću za predsednika FSS.

Dragan Džajić trenutno na 47 glasova podrske od 85, pa nema sumnje da će biti novi predsednik FSS, kao što je Informer prvi najavio. Počasnog predsednika Crvene zvezde, Dragana Džajića, zvanično su podržali FS regiona Zapadne i Istočne Srbije, FS Vojvodine, FK Vojovodina, kao i FK Radnički Sremska Mitrovica.

-  Izvršni odbor FS Regiona Istočne Srbije na proširenoj sednici održanoj 21.02. 2023. godine jendoglasno je doneo odluku o kandidaturi Dragana Džajića, najboljeg fudbalera na prostoru bivše Jugoslavije, majstoru čijim bravurama su se divili ljubitelji fudbala širom planete i tvorcu šampiona Evrope i sveta sa naših prostora, za predsednika FS Srbije. Delegati regiona Istočna Srbija, njih 12, među kojima su i predsednici FK Napredak iz Kruševca i futsala, ispred regionalnog saveza svojim potpisom su podržali kandidaturu legendarnog Džajića - stoji u saopštenju.

I Branislav Nedimović je uz Dragana Džajića.

- Ja Branislav Nedimović, delegat u Skupštini FSS, zajedno sa svojim klubom Radnički Sremska Mitrovica, dajem podršku kandidaturi Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije - poručio je Nedimović.

Foto: informer

 

Dragan Džajić dobio je i podršku Fudbalskog saveza Vojvodine.

Odbor za hitna pitanja FS Vojvodine na proširnoj sednici koja je održana elektronskim putem koji su uz članove Odbora za hitna pitanja FSV učestvovali i članovi Izvršnog odbora FSV i delegati u Skupštini FSS, data je jedinstvena podrška kandidaturi Dragana Džajića za predsednika FSS za mandat u periodu 2022- 2026. godine.

 

Foto: informer

 

Foto: informer

 

Uz Dragana Džajića je i FK Vojvodina, koja ističe da daje punu podršku kandidaturi legendi Zvezde, kao i Dragan Pilipović, prvi čovek FK Inđija, koji daje, kako navodi, bezrezervnu podršku kandidaturi Dragana Džajića, istaknutog sportskog radnika za predsendika FSS.

 

 

 

Foto: informer

 

Kako smo već najavili, mesto generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije biće ponuđeno aktuelnom predsedniku Skupštine grada Nikoli Nikodijeviću. Budući predsednik Dragan Džajić smatra ga čovekom od poverenja i voleo bi da ga ima u timu. Dragan Džajić imao je u nedelju sastanak sa Aleksandrom Kolarovom.

 - Tema razgovora bio je Savez, odnosno šta bi Džajić očekivao od Kolarova, ko bi sve bio u njihovom timu, ali i kako Kolarov vidi svoju ulogu u Savezu ukoliko je prihvati - objasnio je naš izvor.

Fudbalski savez Srbije dobiće predsednika 14. marta. Početak skupštinskog zasedanja u Staroj Pazovi zakazan je za 14 časova.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?
Live TV

Bajden oprostio genocid Izraelu! Hoće li Međunarodni krivični sud još da ćuti?

Američki predsednik Džozef Bajden detaljno predstavio plan primirja u Gazi. Obe strane pozitivno reagovale. Poljska podigla navijaciju u nebo. Na samitu u Švedskoj Zelenski traži više naoružanja. Iran se sprema za prevremene predsedničke izbore. U toku je registracija kandidata. Izbori će se održati 28. juna. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Boris Bratina, filozof i pukovnik Velibor Stević. Uživo u program uključio se iz Nemačke i politikolog Andreja Lović, a iz Ukrajine ratni reporter Igor Damjanović.

01.06.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00