• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.02.2023

00:14

SAMO ME NAPOLI ZANIMA! Viktor Osimen: Logično je da me svi prate,ali

REUTERS/Ciro De Luca

Fudbal

SAMO ME NAPOLI ZANIMA! Viktor Osimen: Logično je da me svi prate,ali

Podeli vest

Fudbaler Napolija Nigerijac Viktor Osimen izjavio je danas da ga ne zanimaju ponude Mančester junajteda i Čelsija, jer samo razmišlja o klubu iz Napulja, prenose italijanski mediji

Osimen briljira ove sezone u dresu Napolija, a interesovanje za nigerijskog fudbalera pokazali su brojni evropski klubovi, a između ostalih i Čelsi i Mančester junajted.

- Jedino me zanima Napoli i ništa drugo. Šta će biti u budućnosti sa mnom i Napolijem videćemo i saznati na kraju sezone - rekao je Osimen, koji ima ugovor sa Napolijem do juna 2025. godine.

Osimen je prvi strelac Serije A sa 18 golova, a u Napoli je došao 2020. godine iz Lila. Za klub iz Napulja odigrao je 86 utakmica i postigao je 48 golova.

Napoli je prvi na tabeli sa 62 boda i ima velike šanse da osvoji titulu u italijanskom prvenstvu.

- Sasvim je normalno da najjači evropski klubovi prate fudbalere koji su u formi, koji su pri vrhu pa mi je logično i da mene prati. To mi ne stvara pritisak, to mi je jedino motivacija za dalje. Ponavljam da me jedino zanima Napoli, pošto imamo puno toga da uradimo i na odličnom smo putu da napravimo nešto veliko ove sezone" - istakao je napadač Napolija.

Osimen (24) je za reprezentaciju Nigerije odigrao 22 meča i 15 puta se upisao u listu strelaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija