• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2023

21:25 >> 22:06

PARTIZAN ŽESTOKO OSLABLJEN ZA ŠERIF! Petrić MORA da menja! Vraća se KAPITEN!

Starsportphoto©

Fudbal

PARTIZAN ŽESTOKO OSLABLJEN ZA ŠERIF! Petrić MORA da menja! Vraća se KAPITEN!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 18:45 dočekuju Šerif u okviru revanš meča baraža za plasman u osminu finala Lige konferencija.

Uspeo je Partizan teškom mukom da dođe do pobede u Kišinjevu. Crno-beli su golom Rikarda Gomeša napravili krupan korak ka plasmanu u osminu finala Lige konferencija, a pre izabranicima Gordana Petrića sutra je pakleno težak zadata. 

Partizan će pred svojim tribinama braniti gol prednosti stečen u prvom meču. Sa druge strane, Šerif u Humsku stiže naoštren da se revanšira srpskom vicešampionu za prošlonedeljni poraz. Upravo zbog toga ne treba očekivati previše promena u sastavu crno-belih već da će Gordan Petrić izabrati proverene snage. 

Izvesno je da će heroj pobede iz Kišinjeva, Aleksandar Popović, ponovo biti među stativama. Ipak, promena će biti u poslednjoj liniji. Igor Vujačić je dobio crveni karton u prvom meču i njega sutra neće biti u timu. Mihailo Ilić odradio je sjajan posao kada je iznenada dobio šansu protiv Šerifa, ali malo ko očekuje da će omladinac Partizana sutra od prvog minuta zaigrati u Humskoj. 

Izglednije šanse daju se Siniši Saničaninu koji će se tako vratiti u sastav nakon nekoliko propuštenih utakmica. Reprezentativac Bosne i Hercegovine ne briljira, status u Humskoj mu se "ljulja", ali bi i takav sutra trebao da dobije prednost u odnosu na neiskusnog Ilića. 

Foto: REUTERS/Marko Djurica

Kapiten Slobodan Urošević odradio je suspenziju i sutra će se vratiti u tim, dok će odbranu kompletirati Svetozar Marković i Aleksandar Filipović koji su pre sedam dana u Kišinjevu odradili lavovski posao. 

Promena neće biti ni na pozicijama zadnjih veznih. Ponovo će Petrić na teren poslati Ljubomira Fejsu i Kristijana Belića, ali bi do rokade moglo da dođe kada je reč o ofanzivnom delu tima. Bibras Natho ima problema sa virusom i njega bi u sastavu trebao da odmeni Danilo Pantić koji se dugo oporavljao od povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena. 

Napadačka trojka svima je poznata - Kvinsi Menig, Fuseni Dijabate i Rikardo Gomeš biće najveća opasnost po gol Šerifa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 1 godinu

Partizan nem šta da brani on mora og prvog minuta da napadne i napravi kontra pritisak i da razbije Šerifovu taktiku da moraju da se brane !!! Partizan mora da da gol dva što pre !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija