• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2023

20:16

NAPOLI VIŠE NIŠTA NE MOŽE DA ZAUSTAVI! Budućem šampionu dovoljno poluvreme za pobedu!

Tanjug

Fudbal

NAPOLI VIŠE NIŠTA NE MOŽE DA ZAUSTAVI! Budućem šampionu dovoljno poluvreme za pobedu!

Podeli vest

Fudbaleri Napolija pobedili su na gostovanju Empoli rezultatom 2:0 (2:0) u 24. kolu Serije A

Iako su od 67. minuta igrali brojčano slabiji, zbog isključenja Maria Ruija, gosti iz Kampanje su dominirali tokom celog meča i zasluženo odneli bodove.

Napoli je do vođstva došao već u 12. minutu kada je Ismajili nespretnom reakcijom postigao autogol, posle šuta Viktora Osimhena.

Ujedno, Nigerijac je na taj način sprečen da postigne 20. gol u Seriji A, ali je najbolji strelac lidera Kalča ispravio propušteno deset minuta kasnije.

Pobeda gostiju je mogla da bude i ubedljivija, međutim, Min Je-Kim je u 35. minutu posle udarca glavom pogodio prečku.

Ipak, Napoli je stigao do 65. boda ove sezone i pobegao najbližem pratiocu Interu na (ne)dostižnih 18 poena viška, što je moguće da se nadoknadi u domenu naučne fantastike.

Nikad bliže izabranici Lučana Spaletija nisu bili tituli, koja se u gradu pod Vezuvom čeka još od 1990. godine i vremena kada je ekipu predvodio legendarni Dijego Armando Maradona.

Ako Napoli stigne do nje, a nema sumnje u to, Viktor Osimhen će biti najzaslužniji za osvajanje Skudeta.

Foto: Tanjug

Viktor Osimhen slavi novi gol u sezoni

SERIJA A – 24. KOLO

Subota

Empoli - Napoli 0:2 (0:2)

/Ismajili 17, Osimen 28/

Leće - Sasuolo 0:1 (0:0)

/Torstved 65/

Nedelja

12.30: Bolonja - Inter

15.00: Salernitana - Monca

18.00: Udineze - Specija

20.45: Milan - Atalanta

Ponedeljak

18.30: Verona - Fiorentina

20.45: Lacio - Sampdorija

Utorak

18.30: Kremoneze - Roma

20.45: Juventus - Torino

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija