• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2023

23:05

BOMBAAA! Piksi, gledaš li OVO? Spektakularan gol srpskog reprezentativca! Najlepši u karijeri! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

BOMBAAA! Piksi, gledaš li OVO? Spektakularan gol srpskog reprezentativca! Najlepši u karijeri! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Sevilje poraženi su od Osasune rezultatom 2:3 (0:1) u 23. kolu La lige, a utakmicu je obeležio evrogol Nemanje Gudelja.

Srpski reprezentativac je u 63. minutu pri vođstvu gostiju od 0:1, zategao desnom nogom i projektilom sa preko 30 metara postigao možda i najlepši gol u karijeri! Nema sumnje da je i selektor Orlova Dragan Stojković Piksi zadovoljan formom koju Gudelj prikazuje ove sezone u Sevilji.

Gosti su već u 18. minutu stigli do vođstva golom Davida Garsije, da bi samo četiri minuta kasnije i Kike Barha savladao golmana Bona, ali je pogodak ponitšen zbog ofsajda.

I, onda, je na scenu stupio Piksijev "Orao" koji je maestralnim udarcem doneo izjednačenje Sevilji. Postizao je Gudelj dosta lepih golova, ali nema sumnje da je večerašnji potukao dosadašnju konkurenciju.

Ipak, samo nekoliko trenutaka kasnije, u 68. minutu, Osasuna je stigla do novog vođstva. Nespretni Fernando je poslao loptu u svoju mrežu, za novu prednost ekipeiz Pamplone - 1:2.

Nije se Sevilja predavala i do novog izjednačenja došla je deset minuta posle toga, a strelac je bio El Nesiri - 2:2.

I kada se činilo da će meč biti završen remijem, Abde je u 85. minutu doneo treći put vođstvo Osasuni i postavio konačnih 2:3.

Gosti su se ovom pobedom probili do šestog mesta i sa 43 boda došli na korak od izlaska na evro-scenu, dok je klub iz Andaluzije sa 25 bodova na 14. mestu La lige.

LaLiga, 23. kolo

Nedelja
Bilbao – Đirona 2:3 (1:3)
Berčiče 35, R. Garsija 89 - Garsija 4, De Markos 19ag, Vesga 45+1 ag
Selta – Valjadolid 3:0 (2:0)
Seferović 17, Gabrijel 32, 64
Almerija – Barselona 1:0 (1:0)
Ture 24
Sevilja – Osasuna 2:3 (0:1)
Gudelj 63, El Nesiri 78 - Garija 18, Fernando ag 68, Abde 85

Subota
Espanjol – Majorka 2:1 (1:1)
Brejtvajt 22, 51 – Murići 41
Kadis – Rajo Valjekano 1:0 (0:0)
Gvardiola 74
Real Madrid – Atletiko Madrid 1:1 (0:0)
Himenes 78 – Rodriges 85
Valensija – Sosijedad 1:0 (1:0)
Zubeldia 40ag

Ponedeljak
21.00 Viljareal – Hetafe

Petak
Elče – Betis 2:3 (2:0)
Fidel 7p, Boje 9 – Iglesijas 65p, Miranda 68, Vilijan Žose 90+5p

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija