• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.02.2023

10:00

PORTUGALAC ĆE POBESNETI! Ronaldo izabrao najboljih 11 svih vremena, nema Kristijana

Fudbal

PORTUGALAC ĆE POBESNETI! Ronaldo izabrao najboljih 11 svih vremena, nema Kristijana

Podeli vest

Legendarni Brazilac Ronaldo Nazario De Lima izabrao je najboljih 11 fudbalera svih vremena.

Ronaldo, koji sada sedi u upravi dva kluba, Kruzeira i Valjadolida, izabrao je najboljih jedanaest u istoriji. Naravno, uvrstio je sebe, ali nema Kristijana Ronalda među najboljima.

Brazilac je na selektorsko mesto postavio zemljaka Zagala. Na golu je Italijan Đanluka Bufon. Bekovi su Brazilci, desno je Kafu, a levo Roberto Karlos.

Štoperske pozicije popunjavaju Nemac Franz Bekenbauer i Italijan Paolo Maldini. U vezni red Ronaldo je izabrao zemljaka Zika i Argentinca Diega Armanda Maradonu, a u napadu su Argentinac Lionel Mesi, Brazilci Pele, Ronaldinjo i  naravno - Ronaldo.

 

Foto: reuters

Lionel Mesi u Ronaldovom timu


Kristijano Ronaldo je, ove godine, prvi put, nakon 2006. izostavljen i sa FIFPRO najboljih 11.
 

Foto: reuters

 

Ronaldo je jednom prilikom pričao o nadimcima koji su se pojavili kada se na fudbalskoj sceni pojavio Kristijano Ronaldo. “Zuba”, “debeli Ronaldo”, “pravi Ronaldo”, to su nadimci koje je dobio, po mišljenju mnogih, najbolji fudbaler svih vremena.

Kristijanu je sigurno dosadno da sluša da sam ja “pravi”, a on ne. To je teško uporediti. Kristijano će ostati u istoriji fudbala zbog svojih golova i kontinuiteta koji je ostvario. Ostaće jedan od najboljih, baš kao i Mesi – poručio je legendarni Brazilac.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija