• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

08:40

TRENER POBESNEO NA RADONJIĆA, PA GA OPASNO IZVREĐAO: Nema poštovanja, nisam uspeo da napravim fudbalera od njega!

Starsportphoto©

Fudbal

TRENER POBESNEO NA RADONJIĆA, PA GA OPASNO IZVREĐAO: Nema poštovanja, nisam uspeo da napravim fudbalera od njega!

Podeli vest

Trener Torina Ivan Jurić pobesneo je na Nemanju Radonjića, po kome je žestoko opleo nakon poraza od Juventusa (2:4).

Derbi Torina u 24. kolu Serije A obeležen je ubedljivom pobedom Juventusa (4:2), ali i odlukom Ivana Jurića da zameni Nemanju Radonjića samo 14 minuta nakon što ga je poslao na teren.

Srpski reprezentativac ušao je u 60. minutu umesto Jana Karamoa. a već u 74. morao je da ustupi mesto Dembi Seku. Trener Torina je bukvalno ponizio srpskog fudbalera, a posle utakmice je otkrio i razloge.

- Postoje stvari koje mi je teško da razumem. Po mom mišljenju, kod njega postoji potpuni nedostatak poštovanja prema ovoj igri. Imao je svoje zadatke, ušao u igru i odmah počeo da radi neke druge stvari. To znači da nisi koncentrisan - rekao je Jurić, pa nastavio da kritikuje srpskog reprezentativca:

Foto: printscreen

 

- Ovaj dečko ima talenat, ali očigledno je da za ovih šest meseci zajedničkog rada nisam uspeo da napravim fudbalera od njega. Prilikom kornera igrač mora da bude prisutan i spreman. Može da reaguje dobro ili loše, ali mora da bude na svojoj poziciji. Nama se često dešava da nismo koncentrisani, nekada to prođe bez kazne, ali danas smo platili.

Nemanja Radonjić je ove sezone sakupio 23 nastupa za Torino, 21 u Seriji A i dva u Kupu Italije, dao je četiri i asistirao za dva gola, ali je samo tri utakmice odigrao od početka do kraja.

 

 

Nije ovo prvi put da se o karijeri Nemanje Radonjića priča u negativnom smislu. Kada je imao 18 godina otišao je u Romu, ali nisu hteli da se bave njegovim "bubicama" pa su ga poslali u Čukarički. Nenad Lalatović ga je doveo u red, pa je prešao u redove Crvene zvezde. Bio je jedan od najvažnijih igrača u timu Vladana Milojevića, a dobre igre su ga preporučile Marseju. Međutim, usledile su nekon toga pozakmice u Hertu i Benfiku, a pitanje je kako će se okončati frka sa Jurićem u Torinu. Radonjić ne miruje, obratio se putem društvenih mreža odmah posle meča i poručio je da Bog sve vidi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija