• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

10:21

POJAVILI SE DETALJI! Hakimi zlostavljao devojku dok su mu žena i deca bili na odmoru u Dubaiju!

reuters

Fudbal

POJAVILI SE DETALJI! Hakimi zlostavljao devojku dok su mu žena i deca bili na odmoru u Dubaiju!

Podeli vest

Fudbaler Pariz Sen Žermena Ašraf Hakimi (24) nalazi se pod istragom zbog pokušaja silovanja, objavio je francuski "Parizjen".

On je optužen da je prošle subote u svojoj kući seksualno zlostavljao devojku čiji se identitet za sada drži u tajnosti i koja ima 24 godine.

Prema navodima ovog lista, devojka je uspela da spreči Marokanca da je siluje u njegovom stanu, a dan kasnije otišla je u policiju.

Opis zločina

Hakimi je devojku ljubio u usta i po grudima, a zatim joj zavlačio ruke ispod garderobe
Izvor "Parizjena" iz policije

Digitalna penetracija

Neobično je što devojka nije želela da optuži beka "svetaca", već je nadležne organe samo obavestila o tome što joj se desilo.

- Devojka i Hakimi upoznali su se 16. januara preko društvenih mreža i dugo su se dopisivali, tokom čega je on činio digitalnu penetraciju protiv njene volje. U subotu je otišla kod igrača kući, taksijem koji je on za nju naručio i to je bio prvi put da su se videli uživo. Njegovi žena i deca bili su u Dubaiju na odmoru, tako da je bio sam. Pozvao je mladu damu i proveo izvesno vreme sa njom. U jednom trenutku počeo je da je ljubi u usta, zavlači ruke ispod garderobe, a onda i da je ljubi po grudima. Ništa od toga devojka nije želela i, da bi se oslobodila, udarila je Hakimija nogom. Zatim je pozvala prijateljicu koja je došla po nju. Dan kasnije otišla je u policiju i sve ispričala -  navodi "Parizjen".

El Kelaifi optužen za
kidnapovanje i mučenje

Francusko-alžirski lobista Tajib Benabderahman optužio je prvog čoveka Pariz Sen Žermena Nasera el Kelaifija da ga je 2020. godine u Kataru kidnapovao i mučio, javili su francuski mediji. Tužilaštvo u Parizu pokrenulo je istragu protiv vlasnika "svetaca", koji se navodno namerio na lobistu jer je ovaj posedovao dokumenta koja su mogla da kompromituju Kelaifija i Katar kao domaćina Mundijala 2022. godine. Istraga o čitavom slučaju je u toku.


Sagledavši činjenice, policija je odmah alarmirala tužilaštvo, koje je pokrenulo istragu po službenoj dužnosti kako bi ispitalo ceo slučaj. Radi se o teškom zločinu, a počinilac je pritom javna ličnost i vlasti nisu želele da ostave utisak kao da je fudbaler povlašćen. Zvaničnici pravosuđa u Nanteru, predgrađu Pariza, nisu želeli da daju izjave niti da komentarišu medijska saznanja šta je tačno, a šta ne.

Foto: reuters

Ašraf Hakimi

POZNATI FUDBALERI OPTUŽENI ZA SILOVANJE


Robinjo
Dani Alves
Mejson Grinvud
Benžamen Mendi
Kristijano Ronaldo


- Sve što bismo otkrili moglo bi samo da našteti istrazi. I ovo što se pojavilo ne ide nam u prilog. Radimo na tome da rasvetlimo šta se tačno desilo u danu kad je devojka otišla kod Hakimija u kuću. Kad istraga bude završena, javnost će o svemu biti obaveštena - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Starija supruga

Hakimi je godinama u braku sa Hibom Abuk (36), koja je 12 godina starija od njega. Par se upoznao 2018. godine, a ubrzo su se venčali i dobili dvoje dece. Hiba je španska glumica arapskog porekla i važi za jednu od najlepših žena na svetu. Uz to je i visoko obrazovana, diplomirala je arapsku filologiju, a govori tečno italijanski, španski, engleski i francuski.

U centru pažnje bila je na poslednjem Mundijalu u Kataru, pošto je reprezentacija njenog muža stigla do polufinala, a ona ga je bodrila sa tribina i lepotom privlačila medije i navijače.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Oni su generalno takvi. Namesteni brakovi, stite svoje zene. Za njih je svaka zena kurva sem njihove.Izivljavaju se neotesani bikovi.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17