• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2023

14:46

NAPOKON! Luka Jović progovorio o  Realu! TAMO JE SVE BILO POGREŠNO! Ogroman pritisak, sva svetla su bila uperena u mene...

Tanjug/AP

Fudbal

NAPOKON! Luka Jović progovorio o Realu! TAMO JE SVE BILO POGREŠNO! Ogroman pritisak, sva svetla su bila uperena u mene...

Podeli vest

Nakon izvanredne sezone u Nemačkoj, Luka Jović nije se snašao u Real Madridu. Sada je srpski as odlučio da progovori o tom periodu, ali i ostalim aktuelnim temama.

Otvorio je dušu fudbaler Fiorentine Luka Jović i otrkio šta mu je smetalo u Španiji, ali i zašto obožava Zlatana Ibrahimovića sa kojim će se sresti oči u oči. U Firenci će dočekati Milan (20.45), klub u kom je mogao i da zaigra. 

- Bila bi mi čast da sam došao u Milan pre dve godine i nasledio Ibrahimovića, ali ništa od toga nije bilo tačno. Sada bi mi bilo ostvarenje sna da ga upoznam, voleo bih da razmenimo dresove na kraju meča. On je moj apsolutni idol, ostavio je veliki trag u fudbalu i dan danas daje dodatnu vrednost Milanu - rekao je Jović za italijansku "La Republiku".

Foto: Tanjug/AP

 

Pričao je Luka i o periodu koji je proveo u Madridu.

- Tamo je sve bilo pogrešno od samog početka. Prerano sam otišao iz Frankfurta, posle samo jedne vrhunske sezone. Sva svetla bila su uperena u mene i za momka koji ima 21 godinu je bilo teško da se snađe u jednom od najvećih klubova na svetu. Povrede, koronavirus, ogroman pritisak koji nije bio fer, sve to je dovelo do toga da to bude loše iskustvo.

Foto: Tanjug

 

Veruje Jović da će Italiji sve doći na svoje mesto.

- Nekoliko timova bilo je zainteresovano za mene, odabrao sam Fiorentinu jer me je pratila već neko vreme i osetio sam da mogu da sazrim ovde. Ukazali su mi veliko poverenje svi u klubu, na čelu sa predsednikom Komisom. Trudim se da pružim sve od sebe, jer je ovo idealno okruženje u kom se pronalazim- zaključio je Jović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Tačno. Sve je bilo pogrešno. Prva greška...Sofija.

sledeća vest

Vesti

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"
Društvo

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"

Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji, Vladica Stanković, golim rukama hvata ove gmizavce, a njegovi snimci svake godine iznova nas iznenade. Nakon što je dečaka (4) ujela zmija otrovnica u Leskovcu, dok se igrao blizu kuće, mnogi su se zapitali da li zaista treba da se zabrinemo. Vladica Stanković otkrio je da je ova sezona udarna za njega, a snimci koje nam je poslao dokazuju koliko posla ima.

08.07.2024

10:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija