• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2023

19:48

DOBRE VESTI ZA RIMLJANE! Murinjo POMILOVAN! Vodi Vučicu protiv LJUTOG RIVALA!

Tanjug/AP

Fudbal

DOBRE VESTI ZA RIMLJANE! Murinjo POMILOVAN! Vodi Vučicu protiv LJUTOG RIVALA!

Podeli vest

Trener fudbalera Rome Žoze Morinjo moći će da vodi svoj tim u predstojećoj utakmici u Seriji A protiv Juventusa, pošto mu je danas privremeno ukinuta suspenzija zbog isključenja na meču protiv Kremonezea.

Roma je u utorak na gostujućem terenu izgubila od Kremonezea sa 1:2, a Morinjo je isključen u 47. minutu, što je bio njegov treći crveni karton u sezoni. On je zbog toga kažnjen suspenzijom od dve utakmice i sa 10.000 evra.

Međutim, Apelacioni sud Fudbalskog saveza Italije je danas privremeno ukinuo suspenziju, najavio dalju istragu, kao i da će konačna odluka o ovom slučaju biti doneta narednog petka.

Sudija Marko Pićini isključio je portugalskog trenera, koji se raspravljao sa četvrtim sudijom Markom Serom. On je nezadovoljstvo iskazao i posle utakmice, kada je "bez dozvole" otišao do svlačionice za sudije.

Foto: Tanjug/AP

Iz Rome su odmah nakon toga zatražili dodatnu istragu smatrajući da je njenog trenera isprovocirao četvrti sudija.

Roma, koja je pala na peto mesto na tabeli Serije A, sutra dočekuje Juventus od 20.45, u utakmici 25. kola italijanskog šampionata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija