• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2023

11:45

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Real Madrid 1,85, Liverpul 2,55, PSV 1,50!

Informer

Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Real Madrid 1,85, Liverpul 2,55, PSV 1,50!

Podeli vest

Nigde nećete moći da nađete veće.

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi.

Bukmejkeri  Mozzarta  spremili su zato tri kvote koje će u svakom trenutku da budu  najveće na svetu.

To su dvojka na Real Madrid protiv Betisa u španskoj Primeri, potom kec na Liverpul u okršaju sa Mančester Junajtedom u okviru Premijer lige, kao dvojka na PSV u sudaru sa RKC-om u okviru Eredivizije (sve duele šampionata Španije možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

BETIS - REAL MADRID (NEDELJA, 21.00), DVOJKA 1,85

Betis je ovu sezonu počeo sa tri uzastopne pobede u Primeri pre nego što je u prvoj utakmici izgubio od Real Madrida sa 2:1. Pored toga, ekipa ima seriju od tri pobede u nizu savladavši Almeriju, Valjadolid i Elče. Sve ovo daje šansu timu iz Sevilje da ostvari četvrtu pobedu u nizu, ali za to je potrebno da savlada aktuelnog šampiona. Postoji ozbiljan gubitak jer je koleno povredio Nabil Fekir, i njegovo odsustvo će se osetiti protiv Blankosa, koje su Betikosi pobedili samo jednom u poslednjih osam mečeva kod kuće. U 23 kola domaćini imaju 12 pobeda i četiri nerešena ishoda, i sa 40 bodova su na petoj poziciji na tabeli. Poraz Real Madrida od Barselone sa 1:0 u polufinalu Kupa kralja sredinom nedelje bio je još jedan udarac Kraljevićima. Za 23 runde Blankosi imaju 16 pobeda i četiri remija, pa sa 52 boda zauzimaju drugo mesto, sedam poena daleko od liderske pozicije.

LIVERPUL - MANČESTER JUNAJTED (NEDELJA, 17.30), KEC 2,55

Liverpul tek treba da prevaziđe nenormalno veliki zaostatak od deset bodova na tabeli u odnosu na najvećeg rivala. Susret Crvenih iz Liverpula sa Mančester Junajtedom je prestižna konfrontacija, i poslednjih šest direktnih okršaja nije bilo mesta za nerešen ishod. Jirgen Klop je ispravio jedan od problema, što su dokazala i poslednja četiri meča Premijer lige, u kojima Redsi nisu primili gol. Za 24 kola domaćini imaju 11 pobeda i šest remija i sa 39 bodova su na šestoj poziciji. U februaru je Liverpul na Enfildu pretrpeo gadan poraz od Real Madrida u prvoj utakmici plej-ofa Lige šampiona, kada je izgubio od šampiona Španije 2:5. Mančester junajted uzima maha, uspešno je krenuo u nokaut fazi Lige Evrope, gde je eliminisao Barselonu. Ovo je dokaz odlične forme tima. Pored toga, Junajted je postigao gol u 15 uzastopnih utakmica Premijer lige. Po završetku Svetskog prvenstva u Kataru, Đavoli su osvojili najviše bodova u ligi, a nedavno je osvojio Liga kup. Do sada su Đavoli zabeležili 15 pobeda i četiri remija u 24 meča i sa 49 bodova su na trećoj poziciji na tabeli.

RKC - PSV (NEDELJA, 14.30), DVOJKA 1,50

RKC Valvajk drži sezonu na veoma visokom nivou. Ekipa Jozefa Ostinga je trenutno osma na tabeli Eredivizije i zaostaje pet bodova od sedmog Utrehta, a teoretski takav hendikep još može da se prevaziđe i da se takmiči za plasman u evropske kupove. RKC je u prošlom kolu savladao Herenven u gostima sa 4:1 i tako ostvario drugu pobedu u nizu. Sezona PSV-a nije baš uspešna iz više razloga. Tim je tokom sezone izgubio nekoliko ključnih igrača, koji su otišli u Premijer ligu. Ekipa Ruda van Nistelroja trenutno je četvrta na tabeli sa 46 bodova u aktivu i devet bodova zaostatka za liderom Fajenordom. U prošlom kolu PSV je savladao Tvente sa 3:1, produživši niz neporaženosti u prvenstvu na pet mečeva.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Upozorenje

U skladu sa važećim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija