• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2023

12:51

ZVEZDA ČASTI ZA ROĐENDAN! Besplatno na Novi Pazar! Sprema se FEŠTA na Marakani!

Starsportphoto©

Fudbal

ZVEZDA ČASTI ZA ROĐENDAN! Besplatno na Novi Pazar! Sprema se FEŠTA na Marakani!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda je doneo odluku da obraduje sve zvezdaše i da pristalicama kluba omogući da besplatno budu deo spektakla koji se sprema za proslavu 78. rođendana na utakmici protiv Novog Pazara.

Tradicionalno kapije stadiona “Rajko Mitić” će biti otvorene za sve zaljubljenike u crveno-bele boje, u nedelju 12. marta, kada će izabranici Miloša Milojevića odmeriti snage sa ekipom Novog Pazara.

Kao i prethodne sezone posle ostvarene pobede u večitom derbiju, klub je obeležio 77. rođendan Crvene zvezde u svojim prostorijama, a ovoga puta 78. rođendan biće proslavljen spektaklom koji se priprema za narednu nedelju.

S obzirom na to da je atmosfera na derbiju bila vrhunska, a podrška navijača od izuzetnog značaja, u Zvezdi su sigurni da će se to ponoviti već protiv Novog Pazara i da će zvezdaši, koje očekuju brojna iznenađenja, u što većem broju ispuniti tribine stadiona “Rajko Mitić”.

Satnica duela će biti objavljena naknadno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija