• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2023

16:19

PARTIZAN VIŠE NIJE NI DRUGI... Čukarički PRVI PRATILAC Zvezde u Superligi!

Starsportphoto©

Fudbal

PARTIZAN VIŠE NIJE NI DRUGI... Čukarički PRVI PRATILAC Zvezde u Superligi!

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog savladali su surdulički Radnik sa 1:0 (0:0) u 25. kolu Superlige Srbije.

Muči se Čukarički od početka prolećnog dela sezone, ali odluka velike ekipe je da bodove osvaja i kada ne ide. Sjajno to polazi za rukom četi Miloša Kerkeza koja je upisala četvrti trijumf u 2023. godini i izjednačila se sa Partizanom na tabeli Superlige Srbije - 1:0 (0:0). 

Ponovo su se Brđani pošteno namučili u protivničkoj trećini protiv silno motivisanog Radnika. Čvrsto je delovala ekipa Slavoljuba Đorđevića i naterala Čukarički da strepi sve do 82. minuta kada je bunker gostiju uspeo da probije Nemanja Tošić. 

Foto: Starsportphoto©

Bek Čukaričkog iskoristio je slabu reakciju gostujuće odbrane posle kornera Luke Adžića i posle pravog rikošeta sa druge strative zatrese mrežu. 

Vredi pomenuti da je uprkos dominaciji Čukaričkog, Radnik zaslužio mnogo više od poraza. Četa Slavoljuba Đorđevića je imala dve sjajne prilike preko Milana Makarića kada je Belić morao da ispravlja grešku Drezgića, a u 75. minutu se mladi štoper iskupio kada je sa gol linije izbio loptu nakon udarca Oreščanina. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija