• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2023

13:24

TUŽNA SUDBINA! Srbin igrao za Real Madrid i Partizan, sad moli za pomoć!

printscreen/TV Arena

Fudbal

TUŽNA SUDBINA! Srbin igrao za Real Madrid i Partizan, sad moli za pomoć!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana i Real Madrida Predraga Spasića moli za finansijsku pomoć!

Bivši defanzivac koji je u karijeri igrao za kragujevački Radnički, Partizan, Real Madrid, Osasunu, Atletiko Marbelju i Radnički iz Beograda, je u teškoj situaciji.  Spasić je u intervjuu za španski "Relevo", koji je snimljen na jednom fudbalskom stadionu u Kragujevcu, gde Predrag danas živi, otkrio da mu je potrebna pomoć i da sada radi kao magacioner.

- Treba mi pomoć u ekonomskom smislu. Živim iz dana u dan, u teškoj sam situaciji. Trebaš da budeš jak da sve prebrodiš - rekao je Spasić pre nego što ga je kontaktirala Asocijacija Realovih veterana. Oni su ponudili pomoć.

- Srećan sam zbog toga. Ponosan sam. Sve što mi se dogodilo me jako pogodilo i nisam ni sa kim razgovarao. Živeo sam u tišini i zatvorio se u sebe.

Spasić je ispričao kako se našao u problemu, a sve se desilo pre više od 25 godina, kada je propala firma u koju je ulagao novac zarađen tokom igračke karijere.

- Kada sam završio karijeru, vratio sam se u Srbiju 1996. godine i onda su počeli moji problemi. Firma u koju sam uložio novac je propala i posle toga sam bio u teškoj situaciji. Morao sam da tražim drugi posao da bih mogao da živim normalno. Neki posao koji nisam ni mogao da zamislim da ću raditi - kao magacioner u jednoj firmi. Živim od posla za koji sam plaćen 400 evra mesečno. Bila je i depresija, ali kada sam se vratio u Srbiju imao sam prijatelje koji su mi izlazili u susret i uz pomoć ljudi u medicini uspeo sam da se izvučem.

Predrag Spasić je proveo jednu sezonu u Real Madridu, odigrao je 22 meča, a navijači madridskog kluba pamte ga zbog autogola koji je postigao na meču protiv Barselone. Pre Reala je dve sezone nosio dres Partizana, a kasnije je tri godine igrao u Osasuni. Dres reprezentacije Jugoslavije obukao je 31 put, uz jedan postignut gol i nastupao je i na Mundijalu u Italiji 1990. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija