• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2023

10:58

PIKSI SAMO JEDNOG "ORLA" IZ KATARA NIJE POZVAO! Evo ko je izgubio njegovo poverenje!

Starsportphoto

Fudbal

PIKSI SAMO JEDNOG "ORLA" IZ KATARA NIJE POZVAO! Evo ko je izgubio njegovo poverenje!

Podeli vest

Objavio je Dragan Stojković Piksi spisak igrača na koje računa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali je mnogima zapalo za oko što na njemu nema igrača koji je imao mesto u ekipi na Mundijalu u Kataru.

Na spisku selektora fudbalara Srbije je ukupno 36, od čega pet golmana, osam odbrambenih igrača, 18 vezista i pet napadača za dve utakmice koje će Orlovi odigrati u okviru grupe G. 

Piksi je pozvao 25 od 26 igrača koje je vodio u Katar, a na novom spisku nema samo jednog fudbalera koji je igrao na Mundijalu, a u pitanju je defanzivac Hetafea, Stefan Mitrović.

Foto: FSS

 

Jeste Mitrović imao slab meč portiv reprezentacije Kameruna, ali je takođe bio među najzaslužnijima što se Srbija uopšte našla u Kataru. Ipak, kada se sve sabere, izgleda da je to što je izgubio mesto u startnih 11 u španskom klubu, ali i sama činjenica da je podbacio na Mundijalu bilo dovoljno Piksiju da ga precrta sa spiska.

Foto: Starsportphoto

 

Podsetimo, Mitrović je ušao u igru pri vođstvu Srbije protiv Kameruna od 3:1, a njegovim ulaskom odbrana je zakazala, što su brzi kamerunski napadači iskoristili i došli do furioznog izjednačenja.

Foto: Starsportphoto

 

Ove godine srpski defanzivac će oduvati 33. svećicu, što znači da kao najstariji i najiskusniji nije više u Piksijevim planovima. Bilo kako bilo, mnogi i dan danas pičaju da je upravio Mitrović bio jedan od heroja Srbije, kada je izbacio loptu iz gola kada je Kristijano Ronaldo postigao pogodak, a lopta prešla gol-liniju na stadionu Crvene zvezde! Upravo je Stefan skinuo provokativnu zastavu sa albanskog drona na utakmici kvalifikacija za Euro 2016. protiv Albanije na stadionu Partizana.

Foto: Starsportphoto

 

Mitrović je debitovao za reprezentaciju naše zemlje pre devet godina, a poslednju utakmicu u dresu Orlova odigrao je baš protiv protiv Kameruna, odigravši poslednja 34. minuta.

Poslednji meč u dresu Hetafea odigrao je Mitrović 30. decembra protiv Majorke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

moja recenica je samo jedno ,NIKAD SEW NE MENJA TIM KOJI POBEDJUJE ....... TOLIKO OD MENE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija