• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.03.2023

11:59

LIZARAZU BRUTALNO ISKREN: Pariz Sen Žermenu će biti bolje bez Nejmara

Reuters

Fudbal

LIZARAZU BRUTALNO ISKREN: Pariz Sen Žermenu će biti bolje bez Nejmara

Podeli vest

Nejmarova povreda mogla bi samo dobro da donese Pariz Sen Žermenu protiv Bajerna, smatra nekadašnji francuski fudbaler Biksente Lizarazu.

"Sveci" su poraženi kod kuće od Bavaraca (1:0) u prvom meču osmine finala Lige šampiona i sutra od 21.00 čas (Arena 1 Premijum) će biti prinuđeni da jure pobedu na strani u revanšu. 

U tako važnom meču neće moći da računaju na pomoć Nejmara, koji je završio sezonu, jer će morati na operaciju ligamenata skočnog zgloba. Međutim, Francuz, koji je najveći uspeh u karijeri napravio upravo sa Bajernom, veruje da će odsustvo Brazilca biti samo plus sa Parižane.

Foto: reuters

Nejmar

Njegovo mišljenje je da mnogo velikih zvezda u napadu, kao što je slučaj sa Lionelom Mesijem, Kilijanom Mbapeom i Nejmarom u PSŽ-u, donosi loše odbrani.

- Kada trojica velikana igraju zajedno, mnogo puta se desi da se ne vrate u odbranu po izgubljenu loptu. To dovodi do propusta do slabljenja odbrane, a sa druge strane ostali igrači moraju mnogo više da trče. Sa samo Mesijem i Mbapeom u napadu protiv Bajerna, PSŽ će biti odlično izbalansirana ekipa, a vezisti će čak manje morati da trče u odbranu po lopte. Kompletna ekipa će biti svežija, a neće biti manje opasna po protivnika - kaže Lizarazu. 

Sutra veče na "Parku prinčeva" sastaće se dva kluba koja veoma voli i nije želeo da otkrije za koga će navijati. Ipak, utakmicu sa nestrpljenjem očekuje, jer će to biti sudar dve vrhunske ekipe. 

- Radujem se utakmici, vrlo je teško predvideti ko će proći dalje. U prvoj utakmici povreda Kilijana Mbapea bila je težak udarac za Parižane, ali kad je ušao u igru, poslednjih 20 minuta, pokazao je koliko je kvalitetan i bitan za tim. Možda je trenutno najbolji igrač na svetu, uvek nađe rešenje protiv bilo koje odbrane. Biće odlična utakmica, a činjenica da su zdravi i Mpabe i Sadio Mane je lepa vest za sve ljubitelje fudbala - zaključio je Francuz. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija