• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2023

13:14

OSUĐEN HULIGAN KOJI JE NAPAO SRPSKOG GOLMANA! Dmitrović ga nokautirao, a sad je sud u Holandiji rekao svoje! (VIDEO/FOTO)

REUTERS/Piroschka Van De Wouw

Fudbal

OSUĐEN HULIGAN KOJI JE NAPAO SRPSKOG GOLMANA! Dmitrović ga nokautirao, a sad je sud u Holandiji rekao svoje! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Huligan koji je fizički napao srpskog golmana Marka Dmitrovića na meču PSV - Sevilja osuđen je pred sudom u Holandiji.

Revanš utakmicu plej-ofa Lige Evrope između PSV i Sevilje obeležio je napad navijača Holandskog tima na srpskog golmana Marka Dmitrovića.

Reprezentativac naše zemlje je lako uspeo da se odbrani od napadača, a narednih dana su stizala izvinjenja od strane kluba iz Ajndhovena.

Priča je sada dobila epilog, a huligan je dobio kaznu zatvora od tri meseca, od čega je mesec dana uslovno. Takođe, izrečena mu je dvogodišnja zabrana prilaska stadionu PSV, a ne samo ulazak na tribine:

Foto: Tanjug/AP

 

- Ušli ste na teren pijani. To je nepoštovanje prema igračima, fudbalskom klubu i istinskim navijačima PSV. Sebe nazivate fudbalskim navijačem, ali ovo nema veze sa fudbalom - rekao je sudija na izricanju presude.

Huligan je nakon ovoga dao pomalo smešnu izjavu, koja ne pije vodu:

- Izašao sam na teren, sve je prošlo neverovatno brzo. Pre nego što sam postao svestan, ležao sam na zemlji i odvelo me je obezbeđenje".

 

 

Podsetimo, nakon incidenta Dmitrović je dao izjavu za španske medije u kojoj je objasnio nemili događaj.

Foto: Tanjug/AP

 

- Navijač me je gurnuo otpozadi, pretpostavljam da je bio ljut zbog rezultata. Bio je pijan i lud. Probao je da me udari, ali sam uspeo da ga zgrabim i bacim na zemlju dok obezbeđenje nije došlo. Bolje da ćutim, bolje je da ne kažem šta sam stvarno hteo da mu uradim. Na sreću, drago mi je da sam bio svestan gde je i smirio ga. Nikada nije lepo videti takve stvari, ne bi trebalo da se dešavaju. Nadam se da će ovakvi akti biti dobro kažnjeni - izjavio je Dmitrović.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

neka bude sretan majmun sto ga Dmitrovic nije prebio ,decko se malo zaneo ne zna na koga udara. pijano govedo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija