• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.03.2023

14:03

POZNATO KO ĆE NASLEDITI KARLA ANĆELOTIJA! Real želi dete Barselone na klupi!

Reuters

Fudbal

POZNATO KO ĆE NASLEDITI KARLA ANĆELOTIJA! Real želi dete Barselone na klupi!

Podeli vest

Italijanskom treneru Karlu Anćelotiju (63) ozbiljno je ugrožen posao u madridskom klubu zbog slabih rezultata ove sezone, a Mikel Arteta (40) prvi je kandidat da ga zameni na leto!

Mladi Španac sjajno vodi Arsenal, koji je lider u Premijer ligi i ima velike šanse da osvoji titulu posle 19 godina. Zbog toga je skrenuo i pažnju predsednika "kraljevića" Florentina Pereza (76). On je nezadovoljan kako Madriđani igraju ove sezone, a kao glavni krivac označen je upravo Anćeloti.

Foto: Reuters

Mikel Arteta na meti madridskog Reala

Real je trenutno drugi na tabeli Primere sa devet bodova manje od lidera Barselone. Na Pirinejima se već uveliko spekuliše da će iskusni stručnjak dobiti otkaz u slučaju da ne osvoji nijedan trofej do kraja sezone. Kako sada stvari stoje, najbolju šansu za to imaće u Ligi šampiona, s obzirom da je branilac titule nadomak plasmana u četvrtfinale, posle pobede u prvom meču osmine finala nad Liverpulom u gostima (5:2).

- Pored slabih rezultata u domaćim takmičenjima, Perez zamera Italijanu što ove sezone ne daje veću minutažu Marku Asensiju i Daniju Sebaljosu. Zato bi na kraju sezone mogao da dobije otkaz, ukoliko ne izvuče Real iz krize što pre. Glavni kandidat da ga zameni je Arteta, s obzirom da on radi odličan posao u Arsenalu - prenose španski mediji.

Arteta vodi "tobdžije" od decembra 2019. godine, a prethodno je tri sezone bio pomoćnik u Mančester sitiju. Zanimljivo, nekadašnji španski vezista je ponikao u Barseloni, ali nikada nije dobio šansu u prvom timu Katalonaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija