• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2023

22:05

PRODAVAO SAM VODU NA ULICI! Italija plače, golgeter Napolija je najbolji stranac na Čizmi, a NJEGOVA PRIČA LOMI SRCE!

REUTERS/Ciro De Luca

Fudbal

PRODAVAO SAM VODU NA ULICI! Italija plače, golgeter Napolija je najbolji stranac na Čizmi, a NJEGOVA PRIČA LOMI SRCE!

Podeli vest

Viktor Osimen, golgeter Napolija poneo je titulu najboljeg stranog sportistu u Italiji, odlučila je Asocijacija novinara pomenute zemlje.

Imajući u vidu veoma jaku konkurenciju u ostalim sportovima, Osimen treba da ima mnogo razloga za ponos i zadovoljstvo.

Ipak, malo ljudi zna za tešku priču ovog momka iz Nigerije.

Viktor je kao mali ostao bez majke, rastao je uz oca i brata, i radio je razne poslove kako bi zaradio novac i pomogao svojima.

- U kući su živeli otac, sestra, nećaka i ja. Znao sam da nisam imao izbora, već da sam morao da pomognem porodici. Prodavao sam vodu na ulici. Posle toga, uveče sam išao na trening sa drugarima. Tamo sa primećen i odveden u sastav do 17 godina. Prelomni momenat u mom životu - istakao je Osimen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija