• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2023

09:35

RONALDOV ZAVET ĆUTANJA DO SMRTI! Portugalac ima poseban ugovor za zapsolene!

Reuters

Fudbal

RONALDOV ZAVET ĆUTANJA DO SMRTI! Portugalac ima poseban ugovor za zapsolene!

Podeli vest

Ko radi za fudbalera Al Nasra mora da potpiše sporazum u kom stoji da ništa o privatnom životu slavnog fudbalera ne sme da bude objavljeno 70 godina nakon njegove smrti ili smrti njegovog poslednjeg rođaka ili naslednika.

Fudbaler Al Nasra iz Rijada Kristijano Ronaldo u ugovore svojih zaposlenih stavio je poseban zavet ćutanja do smrti!

Svako ko radi za portugalskog asa mora da potpiše sporazum da 70 godina nakon fudbalerove smrti ili smrti njegovog rođaka ili naslednika neće objaviti ništa o njegovom privatnom životu. To praktično znači da će sve Ronaldove tajne morati da ponese u grob ili da ih prenese na svoje naslednike koji o njima neće moći da pričaju najmanje do narednog veka!

Foto: reuters

 


- Ništa o Kristijanovom privatnom životu ne sme da bude otkriveno najmanje 70 godina nakon njegove smrti ili smrti poslednjeg fudbalerovog rođaka ili naslednika- preneli su "Der Špigel" i "Mundo deportivo".

Ćerka Alana uči arapski

Kristijano Ronaldo i njegova nevenčana supruga Georgina Rodriges u potpunosti su prihvatili način života u Saudijskoj arabiji, a da je tako svedoči i činjenica da je njihova ćerka Alana Martina počela da uči arapski.

Na snimku koji je na društvenim mrežama objavila Georgina vidi se i čuje kako devojčica na arapskom izgovara dane u nedelji. Kristijanova lepša polovina dala je naslov klipu "Naša ćerka već govori arapski".

 

Deca i surogat majke

Pomenuta klauzula važi za njegovo petoro dece Kristijana Juniora, blizance Evu i Matea, Alanu Martinu i Belu, kao i njihove majke. Kristijano Junior, Eva i Mateo imaju surogat majke čiji se identiteti čuvaju u tajnosti, dok je Alanu Martinu i Belu rodila Ronaldova nevenčana supruga Georgina Rodriges.


Uži krug portugalskog fudbalera trenutno je ogroman jer uključuje porodicu, prijatelje i članove obezbeđenja. Svi oni prave mu društvo u 17 soba koje je iznajmio u hotelu u Rijadu i tako bi trebalo da bude do juna, kada je planirano da se preseli u vilu vrednu 19 miliona evra.
O Ronaldovoj bezbednosti trenutno brinu bivši MMA borac Gonzalo Salgado, kao i blizanci Seržo i Žorž Ramaljeiro - bivši vojnici i članovi specijalnih jedinica koje su učestvovale u ratu u Avganistanu.

Foto: reuters

 

 


Georgina i Kristijano trenutno traže kuvara koji će im se pridružiti kada se presele u vilu, ali imaju problema da pronađu adekvatnog kandidata koji bi mesečno zarađivao 5.200 evra. Pored zaveta ćutanja, problem je i činjenica da bi kuvar morao da bude specijalizovan za portugalsku kuhinju i internacionalne specijalitete poput sušija, ali bi morao i da se prilagodi Ronaldovom specifičnom režimu ishrane.

Provokacije u Džedi

Portugalac nije uspeo da spreči poraz Al Nasra (1:0) u derbiju protiv Al Itihada, koji bi mogao da odluči šampiona Saudijske Arabije. Posle trijumfa nad Ronaldovom ekipom, tim iz Džede je preuzeo vrh saudijske Superlige i ima bod više od Al Nasra. Navijači Al Itihada posle meča provocirali su iskusnog asa pevajući mu: "Mesi, Mesi", a on je iz besa šutnuo flašice sa vodom koje su stajale pored terena.

Foto: printscreen

 


Kristijano Ronaldo postigao je osam golova na isto toliko mečeva za Al Nasr, a upisao je i dve asistencije.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija