• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2023

10:38

NEĆEMO DA NAS PRAVE BUDALAMA! Stanković neće da ćuti! SRCE MI KRVARI!

Tanjug

Fudbal

NEĆEMO DA NAS PRAVE BUDALAMA! Stanković neće da ćuti! SRCE MI KRVARI!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa savladali su Sampdoriju sa 4:2 (2:2) u utakmici 26. kola italijanske Serije A, a poraz je teško pao srpskom treneru Dejanu Stankoviću.

Mladi fudbalski stručnjak Dejan Stanković, daje sve od sebe da već prežaljenu Sampdoriju održi u životu, ali je situacija sve lošija.

Poslednja je njegova ekipa na tabeli Serije A sa svega 12 osvojenih bodova, a nakon poraza od Juventusa, nekadašnji šef struke Crvene zvezde je istakao da je Rabio igrao rukom pre nego što je postigao gol u 64. minutu.

Foto: Tanjug

 

- Ako sudije i VAR kažu da nije bilo igranja rukom, onda im verujem, ali... Možete da vraćate snimak 20 puta i dalje ćete da vidite da je fudbaler Juventusa igrao rukom. Pogledajte pokret bicepsa, samo to ću da kažem. Verujem da su sudije i VAR videli da je sve u redu, ako je to ono što su videli. Molim vas, možemo da prihvatimo neke stvari, ali samo do određene granice. Ne želimo da od nas prave budale - izjavio je Stanković.

Sampdorija je za mnoge u bezizlaznoj situaciji, ali naš strateg ne odustaje.

- Možda bismo na kraju i izgubili, ali dajte nam da igramo još nekoliko minuta pri rezultatu 2:2. Srce mi krvari zbog ovih momaka, oni zaslužuju bolje - zaključio je trener Sampdorije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija