• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.03.2023

20:50

PUNI SMO SAMOPUZDANJA! Ćavi pred meč sa Realom: Moramo da delujemo smireno!

Reuters

Fudbal

PUNI SMO SAMOPUZDANJA! Ćavi pred meč sa Realom: Moramo da delujemo smireno!

Podeli vest

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandez izjavio je da će katalonski klub sa puno samopouzdanja ući u meč protiv Reala u 26. kolu La Lige, prenose španski mediji.

Barselona je sinoć u gostima savladala Atletik Bilbao rezultatom 1:0. Katalonski klub je zadržao devet bodova prednosti na tabeli La Lige u odnosu na Real.

- Ostvarili smo bitnu pobedu, jednu od najvažnijih u sezoni. Zadržali smo prednost od devet bodova u odnosu na Real. Prilazimo narednom 'El klasiku' puni samopouzdanja. Zaslužili smo da pobedimo, imali smo 2-3 čiste šanse, ali nismo mogli da zatvorimo utakmicu. Važno je da delujemo smireno u defanzivi, ali isto moramo da uradimo i kada napadamo - izjavio je Ćavi.

Barselona je na 25 utakmica u La Ligi primila samo osam golova što je rekord u ovom takmičenju.

- Povedemo na stadionu na kojem je teško igrati i onda moramo da se branimo i da budemo strpljivi. To je normalno, ali želim više da napadamo - priznao je Ćavi.

Barselona će u nedelju na Nou Kampu dočekati ekipu Reala u 26. kolu La Lige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija