• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2023

14:44

PREDSTAVNICA FIFA POHVALILA ZVEZDU I SPARTAK! Srpski FUDBAL GLEDA NAPRED! Čestitke i SELEKTORU Piksiju!

Starsportphoto©

Fudbal

PREDSTAVNICA FIFA POHVALILA ZVEZDU I SPARTAK! Srpski FUDBAL GLEDA NAPRED! Čestitke i SELEKTORU Piksiju!

Podeli vest

Menadžerka razvoja FIFA za Evropu Hajdi Beha nalazi se na Izbornoj sednici Fudbalskog saveza Srbije.

Visoki predstavnici FIFA i UEFA stigli su u Staru Pazovu povodom izbora novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Evropu će na Sednici predstavljati Luka Nikola, a kao predstavnica "sveta" stigla je Hajdi Beha. 

Za govornicom je prvo bio Luka Nikola, a potom se prisutnima obratila i Hajdi Beha koja u FIFA ima ulogu menadžerke za razvoj Evrope. 

- Hvala vam na dobrodošlici i pozivu! Šaljem vam velike pozdrave od predsednika FIFA Đanija Infantina i genaralnog sekretara Fatmasa Mure, a želim da čestitam selektoru Draganu Stojkoviću i reprezentaciji na dobrom rezultatu na Mundijalu. Srbija je pokazala potencijal urpsko eliminaciji već u grupnoj fazi takmičenja - rekla je Hajdi Beha. 

- Danas je dan kada gledamo u budućnost, a FIFA već sada gleda ka Svetskom prvenstvu 2026. godine. FIFA željno očekuje debi i ženske reprezentacije na Mundijalu, a FIFA je izuzetno zadovoljna zalaganjem Fudbalskog saveza Srbije i klubova u tom smislu. Posebno treba pohvaliti subotički Spartak i Crvenu zvezdu. Srpska reprezentacija ima ogroman kvalitet i potencijal, što potvrđuje i pobeda nad Nemačkoj prošle godine - dodala je Hajdi Beha. 

- Dozvolite da završim čestitkama za sve što se do sada uradili za srpski fudbal. U najavi je nekoliko novih stadiona, čestitke Draganu Džajiću i najbolje želje za budućnost - rekla je predstavnica FIFA. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija