• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2023

21:09

HIT PRIČA IZ MINHENA! Zomer dostavio KAMION ČOKOLADE De Lihtu! Bajern ODBIO da primi SLATKIŠE i poslao ih u HUMANITARNE svrhe!

Tanjug/AP

Fudbal

HIT PRIČA IZ MINHENA! Zomer dostavio KAMION ČOKOLADE De Lihtu! Bajern ODBIO da primi SLATKIŠE i poslao ih u HUMANITARNE svrhe!

Podeli vest

Švajcarski golman Jan Zomer dostavio je pun kamion čokolade svom klupskom drugu Matijasu De Lihtu.

Uspeo je Matijas De Liht da "ispegla" veliku glupost Jana Zomera i spreči Pari Sen Žermen da povede u revanš meču osmine finala Lige šampiona. Holađanin je sa gol-linije izbio loptu nakon što se Švajcarac spetljao i tako znatno olakšao put Bavarcima ka četvrtfinalu. 

Svestan je toga bio i Jan Zomer koji je nakon utakmice dao obećanje svoj saigraču, a danas ga je i ispunio. 

- Izvanredan start! Veliko hvala Matijsu, spasao me je. Piće kao zahvalnost neće biti dovoljno. Mislim da ću mu poslati kamion švajcarske čokolade - rekao je Jan Zomer nakon utakmice. 

Švajcarac je rešio da ispuni obećanje pa je tako put Minehna krenuo kamion sa oko 700 kilograma čokolade. Ipak, kada je stigao u Bajernov trening centar dočekalo ih je neprijatno iznenađenje budući da Bavarci nisu želeli da preuzmu robu. 

Foto: REUTERS/Issei Kato

Nemački mediji navode da Bajern nije želeo da primi pošiljku. Kagi, čije su čokoladice stigle u Minhen, nije partner nemačkog velikana te su Bavarci rešili da čitav tovar proslede u humanitarne svrhe. 

- S jedne strane, 700 kilograma čokolade sigurno ne doprinelo fudbalskom razvoju Matijsa de Lihta, a i reprezentativac Oranja je priznao 'da je voli, ali ne previše'. S druge strane, ljudi iz Bajerna su kamion odmah preusmerili na adresu Minhenske banke hrane i tako donirali veliki tovar - navodi se u tekstu Bilda. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija