• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2023

21:45

JUNAJTED USKORO DOBIJA NOVE VLASNIKE!? Glejzerovi PRELOMILI! Šeik iz KATARA ili AMERIKANCI kupuju Crvene đavole!

Reuters

Fudbal

JUNAJTED USKORO DOBIJA NOVE VLASNIKE!? Glejzerovi PRELOMILI! Šeik iz KATARA ili AMERIKANCI kupuju Crvene đavole!

Podeli vest

Vlasnici Mančester junajteda još uvek nisu doneli odluku da li će i kada prodati klub sa Old Traforda.

Nezadovoljstvo navijača Mančester junajteda dovelo je do odluke porodice Glejzer, u čijem je vlasništu slavni engleski klub, da razmatraju o prodaju velikana sa Old Traforda. Američki vlasnici dobili su brojne ponude sa svih strana, ali konačna odluka još uvek nije doneta. 

Kako prenose engleski mediji, Glejzerovi sa Mančester junajted traže 6.000.000.000 evra. Ipak, ni jedna od dostavljenih ponuda nije ispunila njihova očekivanja pa su Amerikanci dali rok od deset dana da povise ponude kako bi došlo do dogovora. 

Tokom dana, čelnici kluba i direktor fudbala Džon Murtou će imati sastanak sa potencijalnim kupcima iz Katara, a u petak sa Džimom Retklifom. Oni će pokuašati da upoznaju pomenuti dvojiac o svim bitnim detaljima koji se tiču kupovine kluba, a imaće priliku da "prečešljaju" sva poslovanja i informacije o Crvenim đavolima. 

Foto: Reuters

Šeik Jasim bin Hamad Al-Tani neće biti na sastanku, ali je poslao grupu direktora i advokata koji će zastupati njegovu ponudu. Sa druge starne, Džim Retklif, želi da otkupi 69 odsto ugovora koje poseduje porodica Glejzer i u Mančester će doći direktno iz Nice. 

Ali to nije sve, ostrvski mediji prenose da ima barem osam potencijalno zainteresovanih kupaca, pre svega iz SAD, poput grupacije Eliot.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija