• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2023

20:48

VLAHOVIĆ ODVEO STARU DAMU U ČETVRTFINALE! Loto FEJENORDA! Sevilja jedva PREŽIVELA, Junajted rutinski sa Betisom!

Tanjug/AP

Fudbal

VLAHOVIĆ ODVEO STARU DAMU U ČETVRTFINALE! Loto FEJENORDA! Sevilja jedva PREŽIVELA, Junajted rutinski sa Betisom!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa, Mančester junajteda, Sevilje i Fejenorda izborili su plasman u četvrtfinale Lige Evrope.

Dugo je trajao post Dušana Vlahovića, nikako srpski fudbaler ne uspeva da pronađe formu nakon povrede zbog koje ga nije bilo na parketu gotovo mesec dana. Ipak, teško da je golgeter Juventusa mogao da izabere bolji momenat od današnjeg. Vlahović je doneo minimalnu pobedu Staroj dami protiv Frajburga i obezbedio Bjankonerima plasman u četvrtfinale Lige Evrope - 0:2. 

 

 

Istina, imao je Juventus danas veliku prednost u taboru Frajburga budući da je četa Kristijana Štrajha ostala sa igračem manje već u 44. minutu nakon neshvatljivog poteza Manuela Guldea. Nemac je u tom momentu dobio drugi žuti karton i skrivio penal koji je Vlahović pretvorio u gol, a samim tim i stavio tačku na dvomeč. 

Trijumf Juventusa potvrdio je Federiko Kijeza golom u petom minutu sudijske nadoknade!

Veliko "iznenađenje" je na svom terenu napravio Fejenord koji je sa 7:1 (3:0) deklasirao Šahtjor i tako nastavio pohod na sve trofeje u ovoj sezoni. Sastav Arne Slota pokazao je raskošan talenat i do nogu potukao nemoćne Ukrajince. 

Foto: Tanjug/AP

Poveo je Fejenord posle samo devet mita golom Himeneza, a do poluvremena je kapiten Kokču sa dva gola potvrdio pobedu tima iz Roterdama. Nastavio je domaći sastav da gazi i u drugom poluvremenu, brodolom Šahtjora potvrdili su Idrisi, Danilo i Alireza Jahanbahš. 

Sevilja je nastavila da ređa katastrofalne rezultate, ali na sreću kluba iz Andaluzije današnji poraz ih neće skupo koštati. Fenerbahče je na svom terenu ostvario "Pirovu pobedu" - 1:0, ali to nije bilo dovoljno za plasman u četvrtfinale. 

Mančester junajted je upisao i drugu pobedu protiv Betisa, ovoga puta na gostovanju, a jedini gol postigao je Markus Rašford. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bobi

pre 1 godinu

Juventus je futsal ekipa pošto je Vlahović odsustvovao sa parketa mesec dana? Razumem da se potkrala greška ali valjda neko kontroliše tekst pre nego da se objavi. U svakom slučaju drago mi je za Vlahovića da je dao gol?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija