• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2023

11:28

DŽAJIĆ DONEO ODLUKU! Jovan Šurbatović je bivši, a OVO su kandidati za novog generalnog sekretara!

Starsportphoto©

Fudbal

DŽAJIĆ DONEO ODLUKU! Jovan Šurbatović je bivši, a OVO su kandidati za novog generalnog sekretara!

Podeli vest

Novoizabrani predsednik FSS, Dragan Džajić, doneo je jednu od najvažnijih odluka od trenutka kako je stupio na funkciju.

Ovog jutra je prvi čovek FSS Dragan Džajić održao sastanak sa generalnim sekretarom Saveza Jovanom Šurbatovićem i saopštio mu da više neće raditi taj posao.

Foto: Starsportphoto©

 

Posle sednice Izvršnog odbora u utorak, Jovan Šurbatović dobio je samo ovlašćenje predsednika Dragana Džajića i ostalih članova najvišeg tela Saveza, da može obavljati službenu dužnost.

Prema saznanjima Informera, kandidati za novog generalnog sekretara su Nikola Nikodijević, Marko Vjetrović i Dejan Santrač.

Jovan Šurbatović je na Skupštini Saveza detaljno govorio o mnogobrojnim stvarima na kojima je radio Savez. 

- U javnosti se malo pominje napredak reprezentacije od "C" do "A" divizije Lige nacija. Opet smo u eliti, uspešno smo se plasirali na dva takmičenja najboljih svetskih ekipa. Uhvatili smo se u koštac sa nameštanjima, velikim zlom. U poslednje dve godine nema dojava iz UEFA o sumnjivim utakmicama. Puna regularnost, uz VAR, donela je konkretne finansijski izdašne ugovore. U poslednjih godinu i po obezbedili smo, po tom osnovu, oko 60 miliona evra - kazao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raka

pre 1 godinu

Fenomenalno sam se proveo sad ću....a ko će korupciju u FS da skreše...a pare uleću u šesnaesterac Dzajicu da gradi stadion(s) a i bez stadiona. Nem kotrole FS i biće lopovluka debelih para.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija