• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2023

22:30

I TO JE RONALDO! Posle spektakularnog gola iz slobodnjaka ODBIO DA ŠUTIRA PENAL! Zbog toga su mnogi PROMENILI MIŠLJENJE O NJEMU! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

I TO JE RONALDO! Posle spektakularnog gola iz slobodnjaka ODBIO DA ŠUTIRA PENAL! Zbog toga su mnogi PROMENILI MIŠLJENJE O NJEMU! (VIDEO)

Podeli vest

Al Nasr je u Rijadu ugostio Abhu u meču 21. kola saudijske Premijer lige i pobedio je 2:1.

Teže od očekivanog, fudbaleri Al Nasra došli su do nove pobede. Nije bilo nimalo lako, ali tri boda su tu i to je za njih sada najvažnije.

S obzirom da je rival za titulu, vodeći tim lige Al-Itihad, danas slavio, Al Nasr nije imao izbora. Na kraju je trijumfovao i lideru se primakao na samo jedan bod.

Foto: printscreen Twitter

Gostima je VAR poništio penal u sedmom minutu, ali ni tehnologija ne pomaže Al Nasru 20-ak minuta kasnije nakon što je Adam smestio loptu u mrežu za 0:1.

Kada već nije moglo iz igre, moglo je iz prekida i to zahvaljujući činjenici da u rosteru imaju jednog od najboljih na svetu - Kristijana Ronalda. U 79. minutu je spektakularno iz slobodnjaka i sa velike udaljenosti pogodio za 1:1.

 

 

Potom su gosti ostali sa igračem manje jer je Al Sudani dobio drugi žuti karton, da bi u 86. minutu Al Nasr došao i do drugog gola, do potpunog preokreta i pobede.

Izboren je penal i naravno svi su očekivali da Ronaldo uzme odgovornsot. No, bivši igrač Mančester Junajteda, Juventusa i Real Madrida loptu je dao Taliski, a ovaj postigao gol za 2:1.

 

 

Taliska je ovim golom stigao do broja 14 i sada je na samo gol od Hamdalaha, Marokanca koji nastupa za vodeći Al-Itihad. Ronaldo je pokazao koliko zapravo nije sebičan i pomogao je Brazilcu da nastavi borbu za titulu najboljeg strelca prvenstva.

Iako je naknadno došao u ligu, ni Ronaldo nije daleko. On je sada već na devet golova, a ima i dve asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija