• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.03.2023

15:30

DUŠAN SILNI! Tadić izazvao erupciju oduševljenja u Amsterdamu, SRBIN GOLČINOM U "KLASIKERU" OBRADOVAO NAVIJAČE AJAKSA! (VIDEO)

Tanjug/AP/Ilustracija

Fudbal

DUŠAN SILNI! Tadić izazvao erupciju oduševljenja u Amsterdamu, SRBIN GOLČINOM U "KLASIKERU" OBRADOVAO NAVIJAČE AJAKSA! (VIDEO)

Podeli vest

Dušan Tadić je postigao gol u velikom derbiju Holandije, gde je u 37. minutu doneo Ajaksu prednost od 2:1 protiv tivala iz Roterdama Fejenorda.

Ovaj "Klasiker" je posebno bitan, jer je u pitanju i direktna borba za titulu, a Fejenord trenutno ima tri boda više u odnosu na "kopljanike".

Nije počelo dobro za Ajaks, jer je Fejenord preko Himeneza poveo već u petom minutu, ipak Alverez je u 17. minutu doneo izjednačenje svom timu.

Ipak, razlog za potpuno oduševljenje publike na "Johan Krojf areni" bio je kapiten reprezentacije Srbije i Ajaksa, Dušan Tadić.

U 37. minutu odlično je iskoristio proigravanje Bergvajna i zatim uputio snažan šut koji je bio neuhvatljiv.

Ovim golom Tadić je na najbolji mogući način najavio i reprezentativnu pauzu, jer će uskoro braniti boje naše države u duelima protiv Litvanije 24. marta, a potom i Crne Gore 27. marta u Podgorici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija