• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2023

06:36

MITROVIĆ JE MORAO DA SE KONTROLIŠE! Trener FULAMA LJUT na Srbina zbog crvenog kartona!

Tanjug/AP

Fudbal

MITROVIĆ JE MORAO DA SE KONTROLIŠE! Trener FULAMA LJUT na Srbina zbog crvenog kartona!

Podeli vest

Trener Fulama Marko Silva kritikovao je Aleksandra Mitrovića zbog crvenog kartona koji je zaradio u četvrtfinalu FA Kupa protiv Mančester junajteda.

Mogao je Aleksandar Mitrović da bude heroj Fulama! Srpski golgeter je u 50. minutu Kolibarima doneo vođstvo na Old Trafordu protiv Mančester junajteda, bili su izabranici Marka Silve jako blizu plasmana u polufinale FA Kupa, a onda se sve srušilo za samo sto sekundi...

Prvo je Vilijan dobio crveni karton i skrivio penal zbog igranja rukom, potom je isključen i trener Fulama Marko Silva, a za kraj "pocrveneo" je i Aleksandar Mitrović. Srpski reprezentativac napao je sudiju Krisa Kavanoa, koji mu je odmah pokazao put u svlačionicu. 

Iskoristili su to fudbaleri Mančester junajteda koji su u roku od dva minuta preokrenuli rezultat, a sudijskoj nadoknadi i dotukli nemoćni Fulam. Nakon utakmice, trener Kolibara Marko Silva kritikovao je Aleksandra Mitrovića. 

- Što se tiče Vilijana, ako sudija oseća da je to urađeno s namerom, onda je trebalo da mu pokaže crveni karton. Ako je VAR presudio, sve je jasno. Mitro je trebalo da kontroliše emocije. Voleo bih da proverim da li su uradili isto sa jednim drugim igračem ove sezone, ali trebalo je da se kontrolišemo. Naravno da je ovo momenat za Mitrovića da nešto nauči. On je bio u dve situacije u kaznenom prostoru, sudije nisu proveravale ništa, ali mora da kontriliše trenutak - rekao je Marko Silva. 

Foto: TAnjug/AP

Ipak, smatra Portugalac da mu je glavni arbitar prestrogo pokazao crveni karton. 

- Ako me pitate da li je to bilo za crveni... sumnjam da jeste. Baš bih voleo da znam šta će sudija upisati da sam mu rekao. To nije bilo nešto za šta bi trebalo da mi pokaže crveni kartom - dodao je trener Fulama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17