• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2023

08:07

ALEGRIJA PITALI ZA VLAHOVIĆA! Retko ko je očekivao OVAKAV odgovor!

Tanjug

Fudbal

ALEGRIJA PITALI ZA VLAHOVIĆA! Retko ko je očekivao OVAKAV odgovor!

Podeli vest

Fudbaleri Juventusa pobedili su na gostujućem terenu Inter u meču 27. kola Serije A, a jedini gol na meču postigao je reprezentativac Srbije Filip Kostić

Oba naša reprezentativca, Filip Kostić i Dušan Vlahović odigrali su svih 90 minuta u pobedi Juventusa, a "stara dama" je posle ovog trijumfa na sedmoj poziciji sa sedam bodova zaostatka za četvrtim mestom koje vodi u Ligu šampiona.

Trener Juvea, Masimilijano Alegri, bio je prezadovoljan, a nije želeo mnogo da priča o spornom trenutku neposredno pre gola Filipa Kostića.

- Sudijske odluke moraju da se prihvate, one mogu ići ovako ili onako. Nemojte da me ljutite! Nismo pravili frku posle situacije sa Salernitanom, pa smo ranije protiv Intera imali poništen gol, kada VAR nije mogao da kaže da li je bila ruka ili ne. Juve je džentlmen u tom smislu, mi ne pravimo previše problema oko suđenja. Pričajte o fudbalu, a ne o sudijama - rekao je Alegri očigledno ljut na novinare što su potencirali priču o suđenju na konferenciji za medije.

Foto: Tanjug/AP

 

- Možete da me pitate zašto sam izabrao ovog ili onog igrača, zašto sam napravio ovu zamenu, ne pokušavajte uvek da izazovem kontroverzu, rekao je Alegri i otrkio zašto je napustio meč nekoliko minuta pre kraja, pa je propustio crvene kartone za Paredesa i Danila D’Ambrozija.

 - Mislim da u tom trenutku nisam više bio potreban igračima. Bio sam nervozan, pa sam odlučio da je najbolje da odem, umesto da budem isključen. Prepustio sam to njihovim rukama, igrači su znali šta rade. Za nas je bilo veoma važno i uvek je teško iznenaditi Inter na domaćem terenu. Dozvolila smo vrlo malo šansi rivalu, ali smo protraćili tri ili četiri zaista lake prilike za gol. Zahvaljujem timu što mi je pružio lepu opuštajuću reprezentativnu pauzu, jer je inače napeto vreme.

Foto: Reuters

 

Iako Dušan Vlahović nije bio strelac, Alegri je pohvalio igru napadača Srbije!

- Mislim da je Vlahović imao najbolji učinak otkako je u Juventusu -poručio je Masimilijano Alegri i po ko zna koji put stao u odbranu svog pulena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17