• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2023

22:30

Levandovski KRVAV, svi ga u NEVERICI GLEDALI posle derbija sa Realom! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Levandovski KRVAV, svi ga u NEVERICI GLEDALI posle derbija sa Realom! (VIDEO)

Podeli vest

As Barselone Robert Levandovski bukvalno je krvav zavšio derbi meč sa Real Madridom (2:1).

Katalonci su trijumfom u "El Klasiku" 12 kola pre kraja Primere pobegli na 12 bodova više od aktualnog šampiona i najvećeg rivala i verovatno obezbedili trofej prvaka Španije.

Levandovskog su saigrači posle utakmice sa Realom u neverici gledali. Oduševljeno su Katalonci u svlačionici slavili veliki trijumf, pa su snimci postali brzo viralni na internetu, a jedan posebno. I igrači Barselone su u šoku gledali u nogu Roberta Levandoskog, pošto su mu prsti leve noge bili krvavi. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

 

Ali, bez obzira na krv i verovatno bol, Levandovski se ponašao i slavio pobedu kao da mu nije ništa. Sigurno mu nije bilo lako, što se da zaključiti po pogledu Serhija Busketsa, koji je bio zatečen onim što vidi.

Foto: printscreen

 

Barselona je savladala Real Madrid 2:1, preokretom u nadoknadi vremena na Kamp Nou. Gol za pobedu postigao je Frank Kasi.

 

 

U prethodna dva meseca Barselona se u tri navrata susrela sa najvećim rivalom i svaki put podelila bolne lekcije. Prvo u Superkupu Španije (3:1), pa u prvom meču polufinala "Kupa Kralja" (1:0), a potom su preko Reala verovatno overili šampionsku titulu.

- Dominirali smo i stvorili više šansi. Odlazim srećan. Ekipa je iscrpljena od velikog rada u odbrani i napadu. Za nas je ovo veoma važna pobeda. Kontrolisali smo igru. Znali smo kako da se izvučemo i iz teških situacija. Gol koji smo primili, rezultat je naše konceptualne greške. Mislim da smo sveukupno bili bolji - rekao je Ćavi posle trijumfa.

Sa pet pobeda i dva poraza na sedam susreta u "El klasicima", Ćavi je pokazao zbog čega mu je Đoan Laporta ukazao poverenje pre godinu i po dana.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija