• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2023

10:51

OTKRIVENO! Stojković krade fudbalera Švajcarcima! On će obući dres Srbije? (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

OTKRIVENO! Stojković krade fudbalera Švajcarcima! On će obući dres Srbije? (VIDEO)

Podeli vest

Darian Maleš je fudbaler na koga je selektor Dragan Stojković mislio, kada je pre nekoliko dana na početku priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo govorio o igračima koje želi u dresu "orlova".

Selektor Dragan Stojković je upitan o fudbalerima koje prati za seniorski tim. Počeo je da priča, pa onda pogledao u spisak koji je poneo sa sobom, ali nije želeo da kaže o kom fudbaleru se konkretno radi.

Kako prenosi Kurir reč je o Darianu Malešu, koji je rođen 3. maja 2001. u Lucernu, ali je poreklom iz Republike Srpske. To mu omogućava da obuče dres "orlova", kao što su uradili Stefan Mitrović, Lazar Samardžić, Vladan Kovačević...

Prošao je sve mlađe reprezrentativne kategorije Švajcarske, 11 puta je bio mladi reprezentativac. Do A tima još nije stigao, a očigledno su selektor Stojković i ljudi iz FSS-a reagovali pre nego što bude kasno. Pomenuti izvor navodi da je direktor reprezentacije Stevan Stojanović skautirao Maleša, da bi posle njegovih sugestija selektor Stojković dao zeleno svetlo.

Foto: printscreen

Darian Meleš

- Ima još nekoliko igrača, ali ne mogu da vam kažem o kojima se radi, ali pratimo ih. Mislim da... Na spisku je taj fudbaler, da ne pričam gluposti, nego ono što je istina i videćemo kakve su šanse, ali radi se o kvalitetnom igraču - rekao je Piksi pre nekoliko dana.

Darian Maleš posle Lucerna je prešao u Inter septembra 2020. za 2.500.000 evra, a "neroazuri" su ga slali na pozajmice Đenovi i Bazelu, gde je i sad.

Srbija u petak počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a u Beogradu će igrati sa Litvanijom, dok će se tri dana kasnije sastati sa Crnom Gorom u Podgorici. Pored Srbije, Litvanije i Crne Gore u grupi G kvalifikacija za EP 2024. nalaze se još Mađarska i Bugarska.

 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija