• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2023

18:11

SPREMA SE TRAMPA SEZONE! Lukaku dolazi kod MURINJA!

REUTERS/Ciro De Luca

Fudbal

SPREMA SE TRAMPA SEZONE! Lukaku dolazi kod MURINJA!

Podeli vest

Fudbalski klub Roma zainteresovan je da na kraju sezone angažuje belgijskog napadača Čelsija Romelua Lukakua, koji igra na pozajmici u Interu, prenosi Futbal Italija.

Lukaku (29) je letnjem prelaznom roku stigao na jednogodišnju pozajmicu u Inter, ali milanski klub ne planira na kraju sezone da otkupi ugovor belgijskog fudbalera. Roma je spremna da proda napadača Tamija Abrahama na kraju sezone i da kao njegovu zamenu dovede Lukakua.

Abraham je u avgustu 2021. godine prešao iz Čelsija u Romu za 40 miliona evra. On je ove sezone postigao sedam golova na 38 utakmica, a engleski fudbaler nema veliku minutažu kod trenera Rome Žozea Murinja.

Foto: REUTERS/Ciro De Luca

Roma želi da proda Abrahama u letnjem prelaznom roku za oko 40, 45 miliona evra. Fudbal Italija navodi da su Aston Vila i Čelsi zainteresovani za napadača Rome, a londonski klub ima opciju otkupa od 80 miliona evra. 

Čelsi ne planira da iskoristi tu mogućnost, ali želi da uključi Lukakua u dogovor. Roma je zainteresovana za pregovore, ali najveći problem bi mogla da predstavlja visoka plata belgijskog fudbalera.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija