• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2023

07:13

DIRLJIVO DO KOSKE! Ovakva emocija se ne pamti u fudbalu! Mesiju i saigračima lile suze! (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

DIRLJIVO DO KOSKE! Ovakva emocija se ne pamti u fudbalu! Mesiju i saigračima lile suze! (VIDEO)

Podeli vest

U noći za na nama odigrana je prijateljska utakmica Argentine i Paname, a svet je obišla prelepa slika sa krcatog "Monumentala".

Noć puna suza, smeha i najlepših emocija je nešto što će fudbaleri i stručni štab reprezentacije Argentine pamtiti dok su živi! Predvodnik svetskih prvaka, Lionel Mesi nije mogao da ne zaplače, ali suze su tekle i njegovm saigračima, navijačima, selektoru i ljudima na klupi.

Foto: Tanjug

 

Odigrali su Gaučosi prvu utakmicu još od Mundijala u kataru, ali to što su doživeli uoči meča sa Panamom oduševilo je ceo svet!

Argentinci su još jednom pokazali da žive za fudbal, a najvatreniji navijači, žene i deca pevali su iz sveg glasa! 

 

 Grmela je navijačka pesma "Mućaćos" iz oko 90.000 grla, a uoči intoniranja nacionalne himne ljudi su bukvalno pali u trans, a Lionel Mesi, selektor Skaloni i Emilijano Dibu Martinez nisu mogli ni želeli da skrivaju koliko su dirnuti, pa su potekle suze!

 

 

 

 

Argentina je slavila golovima u poslednjih petnaestak minuta utakmice!

Foto: Pintscreen

 

Tijago Almada je bio strelac prvog gola i to prvog za seniorsku reprezentaciju, a onda je mrežu pogodio i Mesi iz slobodnjaka. Bio je to njegov 800. gol u karijeri, bilo da ga je postigao za klub ili reprezentaciju!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija