• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2023

22:57

VLAHOVIĆ MORA DA NAVIKNE NA PRITISAK VELIKOG KLUBA! Legendarni NAPADAČ kritikovao SRBINA!

reuters

Fudbal

VLAHOVIĆ MORA DA NAVIKNE NA PRITISAK VELIKOG KLUBA! Legendarni NAPADAČ kritikovao SRBINA!

Podeli vest

Legendarni italijanski napadač Luka Toni komentarisao je igre Dušana Vlahovića u dresu Juventusa.

Više od godinu dana prošlo je od kako je Dušan Vlahović iz Fiorentine pojačao Juventus. Srpski napadač prošao je kroz težak period zbog povrede, a pre mesec dana napokon se vratio u trenažni proces. Ipak, po mnogima, Vlahović za sada nije opravdao uloženi novac. 

Legendarni napadač Luka Toni smatra da je to sve posledica velikog pritiska koji Vlahović oseća u Juventusu. Sa druge strane, u dresu reprezentacije snažni golgeter ima "punu slobodu" što dovodi do velikog broja golova. 

- Možda Dušan u reprezentaciji ima manji pritisak nego u Juveu, gde je dres težak i od broja 9 se očekuje postigne gol na svakoj utakmici. Neophodno je da ostane miran, da ne psuje i nervira se kada promaši gol - rekao je Luka Toni za "Gazetu". 

Foto: APphoto

Srpski napadač bio je strelac na meču Orlova protiv Litvanije. Tada mu je asistirao Dušan Tadić, a to mu je ujedno bio i prvi gol iz igre od 16. februara. 

- Video sam kako Vlahović raste u poslednjih nekoliko utakmica sa Juveom. Samo ie potrebno da se navikne da igra u velikim timovima. Nikad se ne zaboravlja kako postići gol, a Dušan zna da pogađa. O tome ne treba ni raspravljati - podvukao je Italijan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!
Politika

Dodik jasno poručuje: U Srebrenici se nije dogodio genocid!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da se Republika Srpska prema događajima u Srebrenici uvek odnosila kao prema mestu gde je počinjen zločin, ali da nije tačno da je počinjen genocid, jer definicija genocida nije ispunjena ni u delovima u Srebrenici.

18.04.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija